Prima paginăSport

Euro Impact, aproape de optimi în Cupa României

Dimensiune text

Echipa de minifotbal Euro Impact Roman a fost foarte aproape de a se califica în faza optimilor de finală din cadrul turneului final al Cupei României, competiție care a avut loc la Iași, în perioada 29 iunie – 1 iulie.

 

Cu o victorie, o înfrîngere și un rezultat de egalitate, echipa romașcană s-a clasat pe locul al treilea, la prima sa participare în Cupa României, în grupa C, cu patru puncte, insuficiente pentru accederea în faza următoare. Euro Impact a învins cu 8-3 Calia Press București și a încheiat la egalitate 1-1 (2-3 după loviturile de departajare) cu reprezentanta gazdelor, Terramold Iași. Soarta calificării s-a decis în jocul cu Dablerom Cluj, 0-1.
Cei din Cluj au înscris în minutul 10 și, apoi, s-au retras în zona porții proprii. A fost un asediu constant al nostru pînă la finalul partidei, dar n-am reușit să marcăm. Dacă am fi învins, ne-am fi calificat în optimi și, poate, am fi urcat mai departe. Oricum, a fost o experiență frumoasă. Pe de altă parte, echipa noastră este prima din Roman care a obținut, pînă acum, mai mult de trei puncte în Cupa României„, a afirmat Ionuț Dănilă, managerul echipei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0