Prima paginăPolitica

Eugen Țapu Nazare, senator PNL: „Alegerile anticipate, singura soluție de ieșire a României din criză. PNL este pregătit să preia guvernarea”

Eugen Țapu Nazare, senator PNL: „Alegerile anticipate, singura soluție de ieșire a României din criză. PNL este pregătit să preia guvernarea”

Dimensiune text

 

Joaca de-a guvernarea trebuie să înceteze. România nu este un experiment și un teren de joacă pentru Dăncilă și Teodorovici. Pe fondul ieșirii iminente a ALDE de la guvernare, PSD pierde și majoritatea parlamentară, dar și legitimitatea de a guverna. Asistăm în aceste zile la o situație halucinantă, aceea în care Guvernul PSD stă cu mâna întinsă la posibilii parteneri, doar pentru a rămâne la guvernare. Se promit posturi de miniștri, funcții peste funcții, fonduri publice, totul pentru a nu pierde puterea. De fapt, doamna premier scoate România la mezat. Orice zi cu PSD la guvernare înseamnă o nouă zi în care premierul Dăncilă ne împinge spre dezastru.

Singura soluție de ieșire din această situație o reprezintă alegerile anticipate, organizate imediat după scrutinul prezidențial. PNL este pregătit să intre la guvernare și, pentru a mai da o șansă Românie, va depune o moțiune de cenzură împotriva actualului Cabinet Dăncilă, care trebuie să plece. România trebuie guvernată responsabil, iar guvernul nu trebuie să devină teatrul de operațiuni al orgoliilor și răfuielilor interne. Românii merită mai mult: stabilitate și predictibilitate, tratament egal, creștere economică reală, dar și o mai bună alocare a resurselor bugetare. România are nevoie de un guvern fără PSD.

Eugen Țapu Nazare
Senator PNL de Neamț, Vicelider al grupului PNL din Senat

Comunicat de presă

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0