Elevii romașcani și-au prezentat realizările cu ocazia Zilelor Municipiului, în cadrul „Dialogului Științelor”

Elevii romașcani și-au prezentat realizările cu ocazia Zilelor Municipiului, în cadrul „Dialogului Științelor”

 

 

Miercuri, 16 mai, este a doua zi din programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Roman. O mare parte a activităților desfășurate în această zi este dedicată elevilor și profesorilor din unitățile de învățământ din oraș, sub genericul Ziua Educației.

În cadrul manifestărilor, miercuri, de la ora 9.30, în Piața „Roman Vodă” a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Dialogul ştiinţelor”, dedicat comunității școlare romașcane, în scopul promovării exemplelor de bună practică în învățământul romașcan, prilej cu care elevii de la şcolile şi liceele din oraş şi-au putut expune creațiile și invențiile realizate de către ei. Standurile elevilor au primit vizita romașcanilor aflați miercuri dimineață în Piața „Roman-Vodă”, dar și a primarului Lucian Micu și a viceprimarului Roxana Iorga.

„Este cea de-a doua ediție a evenimentului «Dialogul Științelor», manifestări ocazionate de Zilele Municipiului Roman. E o manifestare pe care am inițiat-o anul trecut cu ocazia unui alt eveniment național, mi-a plăcut foarte mult ideea și am dorit să o aducem și la Roman. Vreau să felicit unitățile de învățământ care au răspuns pozitiv din nou acestei activități. Îi felicit pe elevi, în primul rând, am întâlnit și olimpici care au venit cu invențiile lor aici la «Dialogul Științelor», felicit cadrele didactice care îi pregătesc pe acești elevi și doresc să le urez succes pe mai departe, să rămână în continuare motivați, dedicați, astfel încât municipiul Roman să fie reprezentat de cei mai merituoși elevi” , a afirmat primarul Lucian Micu după ce s-a întâlnit cu elevii și profesorii prezenți la eveniment.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0