Articol publicat în data de: mar, 15 Noi 2016Elevii din Roman și Iași promovează artele marțiale

Duminică, 13 noiembrie, la Clubul Copiilor din Roman a avut loc o activitate de arte marţiale cu tema: „Arta marţială se practică, se simte, se trăieşte”. La această activitate au participat 30 copii din cadrul cercului de Qwan Ki Do de la Clubul Copiilor Roman şi Palatul Copiilor Iaşi.

Activitatea didactică a fost coordonată de directorul Clubului Copiilor din Roman, profesor Ilie Boloca, profesor Florinel Vieru (coordonatorul Cercului de Qwan Ki Do din cadrul Clubului Copiilor din Roman) şi profesor Vasile Boca (cel care coordonează Cercul de Qwan Ki Do de la Palatul Copiilor din Iaşi).

Scopul acestei activităţi a fost promovarea artelor marţiale ca mod de viaţă şi atragerea elevilor în organizarea unor activităţi cu caracter extraşcolar, stimulându-i să aibă un mod de viaţă sănătos şi disciplinat, au precizat reprezentanții Clubului Copiilor din Roman.

clubul-copiilor-qwan-ki-do-1

clubul-copiilor-qwan-ki-do-2

clubul-copiilor-qwan-ki-do-3

clubul-copiilor-qwan-ki-do-4

clubul-copiilor-qwan-ki-do-5

clubul-copiilor-qwan-ki-do-6

 

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>