Prima paginăSocial

Elevii de 10 la Evaluarea națională și Bacalaureat, premiați de ISJ Neamț

Elevii de 10 la Evaluarea națională și Bacalaureat, premiați de ISJ Neamț

Dimensiune text

 

Joi, 24 septembrie, la Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț s-a desfășurat festivitatea de premiere a elevilor care au obținut media 10 la examenele de Evaluare națională și Bacalaureat, în acest an, informează ISJ Neamț.

La eveniment au participat, alături de absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a care au obținut media 10 la examenele naționale în anul 2020, părinți și profesori ai acestora, alături de directori ai școlilor de proveniență. Au transmis mesaje de felicitare prefectul județului Neamț, George Lazăr, inspectorul școlar general al ISJ Neamț, profesor Mihai Obreja, precum și directorul școlii gazdă, profesor Grigoruță Oniciuc.

Alături de diplomele de excelență, elevii care au obținut media 10 la Evaluarea națională au fost recompensați cu suma de 1.000 de lei, iar cei care au avut media 10 la Bacalaureat au primit suma de 3.000 de lei.

În cuvântul său, inspectorul general Mihai Obreja a transmis felicitările premierului Ludovic Orban și ale ministrului Educației și Cercetării, Monica Anisie, și a elogiat meritele deosebite ale elevilor, încurajându-i să continue cu aceeași tenacitate pregătirea pentru viață.

„Dragi elevi de nota 10, ați demonstrat – o dată în plus – că paradigma excelenței vă definește, că munca susținută și perseverența pot da rod frumos, bogat în școala nemțeană. Sunteți exemple pentru cei din jur, îi inspirați pe cei mai mici, treziți admirația celor mai mari, răsplătiți eforturile părinților și ale profesorilor și porniți la drum mai încrezători. Vă felicităm pentru performanțele voastre, ne exprimăm gratitudinea și admirația pentru voi și pentru toți cei care au contribuit la reușitele voastre”, a transmis inspectorul școlar general al ISJ Neamț, Mihai Obreja.

Elevii recompensați la această festivitate au fost:

 

 

 

 

Foto: ISJ Neamț

COMENTARII

WORDPRESS: 0