Elevi străini, musafiri la Colegiul Tehnic „Danubiana”

Elevi străini, musafiri la Colegiul Tehnic „Danubiana”

Dimensiune text

 

intalnire erasmus DanubianaVineri, 27 mai, o delegaţie de profesori şi elevi din cadrul proiectului Erasmus+ KA2 „The Last Chance – Preserving Biodiversity for Future Generations” au fost prezenţi la Primăria Roman, pentru o dezbatere pe teme de mediu, în cadrul parteneriatului desfăşurat cu Colegiul Tehnic „Danubiana” Roman.

În sala de şedinţe a administraţiei locale au fost prezenţi nouă profesori şi 18 de elevi de la şcoli din Spania, Italia, Turcia, Polonia, însoţiţi de elevi şi cadre didactice de la Colegiul Tehnic „Danubiana”. Domeniile fundamentale supuse cercetărilor şi dezbaterilor în cadrul proiectului sunt: poluarea mediului înconjurător, reciclarea, tehnologii nepoluante, habitatul, (extincţia unor specii şi lanţul trofic) şi încălzirea globală.

Reprezentanţii administraţiei locale, prezenţi la întâlnire, au subliniat interesul Primăriei Roman în privinţa temei proiectului lor „Biodiversitatea”, prezentând şi demersurile iniţiate de pe plan local în acest sens. Ca de fiecare dată când Romanul primeşte musafiri, primarul Laurenţiu Leoreanu le-a înmânat oaspeţilor cadouri simbolice cu însemnele municipiului.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0