Prima paginăSocial

Elevi romașcani calificați la Olimpiada Națională de Limba neogreacă

Elevi romașcani calificați la Olimpiada Națională de Limba neogreacă

Dimensiune text

 

La Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra Neamț a avut loc, în data de 1 februarie, faza județeană a Olimpiadei de Limba neogreacă, la care au participat 13 elevi din județ, de gimnaziu și liceu, împărțiți în funcție de nivelul de studiu și vârstă, informează ISJ Neamț. Lucrările au fost corectate la Uniunea Elenă din București. În urma evaluărilor, s-a definitivat lotul județului Neamț pentru Olimpiada Națională care va avea loc la Galați, în perioada 6 – 8 aprilie.

Din lotul județean fac parte și patru elevi de la școli din municipiul Roman, toți pregătiți de profesor Elisabeta Cristea: Ioana-Ilinca Grumezescu (clasa a XI-a), Ioana Levîrdă (clasa a XI-a) și Matei Levîrdă (clasa a IX-a), de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, și Elissavet Pandis (clasa a VII-a), de la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”.

Ceilalți membri ai lotului județean sunt: Ariadna-Maria Guriuc (clasa a VIII-a, Școala „Elena Cuza Piatra Neamț), Mihai Iorgos (clasa a III-a, Școala Vaduri), Carla-Nicole Oatu (clasa a XI-a, Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț), Bianca Ungureanu (clasa a VII-a, Școala nr. 2 Piatra Neamț), Ioana Paula Urzică (clasa a X-a, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”) – toți pregătiți de profesor Smaranda Iamandi.

„Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători! Succes pe mai departe!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0