Elevi romașcani calificați la etapa interjudețeană a Concursului de Geografie „Ioniță Ichim”

Elevi romașcani calificați la etapa interjudețeană a Concursului de Geografie „Ioniță Ichim”

Dimensiune text

 

 

Elevi ai unităților școlare din municipiul Roman și din comunele din zonă s-au calificat la etapa interjudețeană a Concursului Interjudețean de Geografie „Ioniță Ichim”.

Etapa județeană a concursului s-a desfășurat la data de 13 aprilie, în patru centre de concurs din județ: Colegiul Național „Roman-Vodă” din Roman, Liceul „Mihail Sadoveanu” din Borca, Liceul „Vasile Conta” din Tîrgu Neamț și Școala nr. 5 Piatra Neamț (centru de concurs și evaluare). La etapa județeană au participat 160 de elevi, din care 70 la clasa a V-a, 48 la clasa a VI-a, și 42 la clasa a VII-a. Conform ISJ Neamț, subiectele au fost bine elaborate, accesibile și s-au adresat elevilor care au aprofundat geografia pentru clasele a V-a – a VII-a.

Pentru etapa interjudețeană, care se va desfășura la  Botoșani, în data de 25 mai, s-au calificat 33 de elevi din județ. Între aceștia s-au numărat și elevii romașcani: Eric Ionuț Murariu, clasa a V-a, Casandra Daniela Grigoraș, clasa a V-a, Ștefan Daniel Vamanu, clasa a VI-a, Cristiana Benea, clasa a VII-a (elevi ai Școlii „Vasile Alecsandri”, pregătiți de profesor Ionela Mihalachi), Georgiana Ioana Ciobanu, clasa a VII-a (elevă a Școlii „Mihai Eminescu”, profesor Elena Tamara Ștefănucă-Avram) și Angelina Maria Iuliana Dinulete-Moore, clasa a VI-a (elevă a Școlii de Artă „Sergiu Celibidache”, profesor Denisia Monica Agavriloaei).

La etapa interjudețeană a concursului s-au mai calificat și elevii care învață în clasa a VII-a la Școala Gherăești – Rossella Mărtișcă, Cristian Chelaru, Diana Antonia Antici și Gabriel Ionuț Minac, pregătiți de profesor Simona Rusu – și la Școala Boghicea –  Laura Elena Gavril, pregătită de profesor Gabriela Maiogan.

„Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui concurs! Felicitări elevilor și cadrelor didactice, succes în etapa viitoare!”, a transmis profesor Camelia Nina Sava, inspector școlar pentru disciplina geografie în cadrul ISJ Neamț.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0