Prima paginăSocial

Elevi din Roman calificați la Olimpiada națională de Fizică

Elevi din Roman calificați la Olimpiada națională de Fizică

Dimensiune text

 

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a anunțat lotul de 22 elevi al județului Neamț care va participa la Olimpiada națională de Fizică, în urma desfășurării etapei județene a concursului, care a avut loc la 15 februarie.

Între cei 22 de elevi calificați la etapa națională se află și trei elevi ai unor unități de învățământ din municipiul Roman: Andrei Ștefan Laic, elev în clasa a VI-a la Școala „Vasile Alecsandri” (profesor la clasă Roxana Pătrăuceanu), Sebastian Ilie Crețu, elev în clasa a VII-a la Școala „Alexandru Ioan Cuza” (profesor la clasă Tereza Vacaru) și Albert Romaniuc, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Roman-Vodă” (profesor la clasă Gheorghe Irimia).

„Numărul de elevi din județul Neamț calificați la o etapă națională a Olimpiadei de fizică reconfirmă valoarea Școlii nemțene de fizică, efortul intelectual și temporal alocat de profesori și elevi la orele de fizică, în laboratoarele de fizică, în activitatea de pregătire suplimentară în școală sau în cadrul Centrului de Excelență Neamț, activități care clasează județul Neamț pe un lăudabil loc cinci la nivel național ca număr de participanți la etapa națională. Felicitări elevilor pentru performanța obținută, părinților pentru susținere, felicitări doamnelor și domnilor profesori și mult succes în pregătirea elevilor pentru etapa națională, deoarece calificarea impune și o reconfirmare a rezultatelor la nivel național”, au transmis reprezentanții ISJ Neamț.

Etapa națională a Olimpiadei de Fizică se va desfășura în perioada 13 – 17 aprilie, în Bacău. Lotul complet al județului Neamț al elevilor calificați la Olimpiada națională de fizică:

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0