Elevi din Pildești, premiați la Olimpiada Națională la disciplinele din aria curriculară tehnologii

Elevi din Pildești, premiați la Olimpiada Națională la disciplinele din aria curriculară tehnologii

 

 

În perioada 22 – 26 aprilie, la Tulcea s-a desfășurat etapa națională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii – domeniul Construcții, instalații și lucrări publice. Din județul Neamț au participat cinci elevi, trei dintre ei obținând rezultate deosebite.

Aceștia sunt elevi ai Liceului Tehnologic „Sfântul Ioan de La Salle” din Pildești, comuna Cordun, pregătiți de inginer Traian Ploșniță, maistru Eugen Bulgagiu și profesor Cătălin Ifrim: Paul Dîscă, elev în clasa a a XII-a – Premiul I; Paul Gheț, elev în clasa a XI-a – Mențiunea I; Ionuț Alexandru Andro, elev în clasa a XII-a – Mențiunea a II-a. De asemenea, Paul Dîscă, situat pe locul I la clasa a XII-a, a obținut și două premii speciale: Premiul special pentru cea mai bună lucrare scrisă și Premiul special pentru cea mai bună lucrare practică.

„Apreciem în mod deosebit pregătirea pentru performanță realizată de cadrele didactice care au îndrumat elevii în cadrul acestei competiții și transmitem felicitări premianților”, a afirmat inspectorul școlar pentru discipline tehnice și dezvoltarea resurselor umane din cadrul ISJ Neamț, profesor Rodica Ciuchi.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0