Elevă de la Liceul Săbăoani, premiată la concursul de chimie „Cristofor Simionescu”

Elevă de la Liceul Săbăoani, premiată la concursul de chimie „Cristofor Simionescu”

 

În acest final de săptămână, la Iași a avut loc ediția a IV-a a concursului de chimie și protecția mediului „Academician Cristofor Simionescu”, organizat de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Facultatea de inginerie chimică și protecția mediului.

Concursul a oferit elevilor posibilitatea de a-și verifica noțiunile din domeniul chimie aplicate în inginerie chimică și în protecția mediului. La această competiție s-au înscris 219 de elevi la casa a IX-a, 203 elevi la clasa a X-a, 140 de elevi la clasa a XI-a și 49 de elevi la clasa a XII-a. Opt elevi din Neamț au primit premiul I, II, III și mențiune, cele mai bune rezultate fiind obținute de tinerii care învață la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” și la Colegiul Național de Informatică. Mențiune a primit și Maria Dămoc, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, pregătită de profesorul Mihaela Mârze.

Premii I au obținut Andi Ioan Enache (clasa a IX-a) și Teodora Parmac (clasa a X-a), ambii de la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, îndrumați de profesor Brândușa Andrei.

concurs-chimie-iasi

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0