Elevă a Colegiului Național „Roman-Vodă”, locul al doilea la Olimpiada Internațională a Elenismului

Elevă a Colegiului Național „Roman-Vodă”, locul al doilea la Olimpiada Internațională a Elenismului

Dimensiune text

 

 

Uniunea Elenă din România a organizat, în perioada 5 – 9 septembrie, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, sub înaltul patronaj al Parlamentului României – Camera Deputaţilor şi al Parlamentului Elen, a cincea ediție a Olimpiadei Internaționale a Elenismului.

La această ediție, Ioana Levîrdă, elevă în clasa a IX-a a Colegiului Național „Roman-Vodă”, pregătită de profesor Elisabeta Cristea, a obținut locul al doilea, după ce, în primăvară, a obținut premiul al treilea la Olimpiada Națională de Limba Neogreacă. La ediția de anul trecut a Olimpiadei Internaționale a Elenismului, Ioana Levîrdă a obținut premiul întâi.

Performanța Ioanei a fost subliniată de directorul Colegiului Național „Roman-Vodă”, profesor Mihaela Tanovici, în cadrul festivității de deschidere a anului școlar de luni, 10 septembrie, în aplauzele celor prezenți: „Încercăm în continuare să ținem ștacheta sus, să fim în elita liceelor performante, un liceu care să aibă rezultate extraordinare și cu care să ne mândrim în continuare, mai ales în acest an centenar. Și, dacă vorbim de rezultate, toamna bogată a început bine: vreau să o felicit pe eleva noastră Levîrdă Ioana, care, iată, zilele trecute, s-a întors cu premiul al doilea de la Olimpiada Internațională Neogreacă. Bravo, Ioana, și așteptăm în continuare rezultate, suntem mândri de tine!”.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0