Elev din Nisiporeşti, la Olimpiada națională de tehnologii

Dimensiune text

Este pentru al doilea an consecutiv când Vlăduţ Gabriel Pal se află printre finaliştii olimpiadei.

Vlăduţ Gabriel Pal, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic din Nisiporeşti, comuna Boteşti, s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei la discipline din aria curriculară „Tehnologii” – domeniul fabricarea produselor din lemn. Elevul a ajuns la faza naţională, după ce în etapa judeţeană a obţinut locul I, cu un punctaj de 97 de puncte (96 de puncte la proba scrisă şi 98 de puncte la proba practică). „Ne mândrim cu rezultatul obţinut de Vlăduţ. A fost un efort conjugat al elevului şi al cadrelor didactice care l-au pregătit. Sperăm să avem şi alţi elevi la naţională, deoarece fazele judeţene ale olimpiadelor şcolare sunt în plină desfăşurare”, a precizat profesoara Cleopatra Brânduşa Bursuc, directorul Liceului Tehnologic din Nisiporeşti.

Reuşita lui Vlăduţ nu a fost un accident, o demonstrează rezultatele lui anterioare. Elevul din Nisiporeşti a ajuns la faza naţională a olimpiadei de tehnologii şi anul trecut, obţinând locul IV pe ţară la domeniul fabricarea produselor din lemn. Ca şi anul trecut, Vlăduţ s-a pregătit teoretic şi practic cu inginerul Constantin Dunăre şi maistrul Marean Farcaş, cadre didactice ale liceului.

Rezultate remarcabile au obţinut şi colegii lui Vlăduţ, Andrei Teodor Ilieş (clasa a XII-a), care a obţinut locul III la olimpiada judeţeană, cu 80 de puncte (70 de puncte la proba scrisă şi 90 de puncte la proba practică), şi Marcelin Marian Iacob (clasa a XII-a), notat cu 69,5 puncte.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0