Elev din Nisiporeşti, la Olimpiada națională de tehnologii

Este pentru al doilea an consecutiv când Vlăduţ Gabriel Pal se află printre finaliştii olimpiadei.

Vlăduţ Gabriel Pal, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic din Nisiporeşti, comuna Boteşti, s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei la discipline din aria curriculară „Tehnologii” – domeniul fabricarea produselor din lemn. Elevul a ajuns la faza naţională, după ce în etapa judeţeană a obţinut locul I, cu un punctaj de 97 de puncte (96 de puncte la proba scrisă şi 98 de puncte la proba practică). „Ne mândrim cu rezultatul obţinut de Vlăduţ. A fost un efort conjugat al elevului şi al cadrelor didactice care l-au pregătit. Sperăm să avem şi alţi elevi la naţională, deoarece fazele judeţene ale olimpiadelor şcolare sunt în plină desfăşurare”, a precizat profesoara Cleopatra Brânduşa Bursuc, directorul Liceului Tehnologic din Nisiporeşti.

Reuşita lui Vlăduţ nu a fost un accident, o demonstrează rezultatele lui anterioare. Elevul din Nisiporeşti a ajuns la faza naţională a olimpiadei de tehnologii şi anul trecut, obţinând locul IV pe ţară la domeniul fabricarea produselor din lemn. Ca şi anul trecut, Vlăduţ s-a pregătit teoretic şi practic cu inginerul Constantin Dunăre şi maistrul Marean Farcaş, cadre didactice ale liceului.

Rezultate remarcabile au obţinut şi colegii lui Vlăduţ, Andrei Teodor Ilieş (clasa a XII-a), care a obţinut locul III la olimpiada judeţeană, cu 80 de puncte (70 de puncte la proba scrisă şi 90 de puncte la proba practică), şi Marcelin Marian Iacob (clasa a XII-a), notat cu 69,5 puncte.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0