Prima paginăRoman

Elena Udrea își spală rufele la Roman

Dimensiune text

Persoane de vază ale Romanului, precum şi oaspeţii importanţi ai oraşului, au ales serviciile spălătoriei ecologice ale Hotelului Roman. Elena Udrea este unul dintre clienţii fideli ai acestei spălătorii.

 

Medici, profesori, ingineri, politicieni sau artişti renumiţi au apelat, în timp, la serviciile spălătoriei ecologice a Hotelului Roman. Hainele Elenei Udrea, la fiecare vizită de durată pe care a făcut-o în oraş, au ajuns la curăţat la această spălătorie, semn că deputatul de Roman şi Ion Creangă apreciază serviciile oferite la Roman. Inclusiv la ultima vizită, cu ocazia inaugurării sediului Partidului Mişcarea Populară la Roman. Paltonul Elenei Udrea, cumpărat de la magazinul Dolena, purtat şi în campania electorală, a ajuns la curăţat la spălătoria hotelului.

Indienii care lucrează la Arcelor Mittal Roman îşi aduc constant îmbrăcămintea la curăţat aici. De asemenea, cu ocazia fiecărui concert care a avut loc la Roman, la care au participat diferite vedete ale României, printre care Cătălin Măruţă sau Mihai Trăistariu, hainele acestora au fost duse la curăţat la spălătoria de la hotel. „Medici, profesori, ingineri renumiţi din Roman, toţi îşi aduc hainele la noi. Avem şi romaşcani stabiliţi în Iaşi sau Bucureşti, care, de fiecare dată când trec prin oraş, îşi aduc hainele la curăţat la noi. Acesta este un semn bun, însemnând că au fost mulţumiţi de serviciile noastre. Din experienţa de până acum, am observat că romaşcanii sunt mult mai pretenţioşi decât persoanele care sunt în treacăt pe aici. Nu am avut reclamaţii, însă ne cer să fim foarte atenţi cu hainele lor”, a spus una dintre angajatele spălătoriei Hotelului Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 20
 • Sandu E. 7 ani

  Nu pot decat sa apreciez ca Elena Udrea foloseste ca oric eom simplu o spalatorie din oras. Multi credeau ca ea traieste intr-un glob de cristal, dar iata ca este si se comporta ca un om foarte simplu si ca, normalitatea o caracterizeaza.

 • Nickname Vasile 7 ani

  Ca sa vezi ! Elena Udrea este un brand national : pe oriunde trece, orice vorba spune, orice gest face, orice haina buna si frumoasa poarta, este in atentia tuturor, si a prietenilo si a dusmanilor…mai ales a lor… Daca fosta ministru se adreseaza pentru vreun serviciu spalatoriei ecologice din Roman, nu stiu, dar probabil ca cei de acolo fac treaba buna ! Elena Udrea e unica, irezistibila si irepetabila !

 • Tanasa 7 ani

  Este adevarat ca publicitatea este o manipulare psihologica mai mult sau mai putin subtila.Dar sa folosesti rufele murdare ale unei persoane care trbuie musai promovata,cred ca este prea mult si frizeaza ridicolul.

 • Florin 7 ani

  „Spalatorie ecologica” e ultima gaselnitza pentru a atrage pe toti snobii. O spalatorie e ceea ce-i spune si numele, spalarea se face , oricum, tot cu substante chimice, care numai „ecologice” nu sunt… Dar , de cele mai multe ori, snobismul si prostia merg mina-n mina. In al doilea rind, articolul trebuia sa poarte semnul „P”( de la publicitate); vezi DOLENA, Archelor Mittal , sau chiar „PE” ( publicitate electorala), ca tot ati pomenit de PMP, miscare draga domnului Primar…Aveti curajul sa publicati acest comentariu ?

  • Maria 7 ani

   Romascanilor – aveti grija ce votati la EUROPARLAMENTARE…..

 • qsa 7 ani

  Cine este patronul acestei societati si cat a platit pentru publicitate???

 • Emultesiegrele 7 ani

  Pai si de ce nu are un „P” in fata atticolul asta, doar e publicitate. Cat despre chilotii stmabilei doamne, chiar sufeream de insomnii gandindu-ma la cine ii spala dantelurile. No, de acum pot dormi!

 • Maria 7 ani

  A cui este spalatoria?? Este cumva portocalie?? Sa fim seriosi, mai citim si printre randuri…..

 • titirez 7 ani

  Pai asa fac cam toti…Isi spala rufele (murdare, normal) la Roman…si apoi pleaca…

 • Ion 7 ani

  Asocierea numelui doamnei Udrea(care intotdeauna a fost legat de cochetarie si rafinament)de cea a spalarii rufe3lor,este destul de nepotrivita.
  Pe langa faptul stiut ca spalarea albiturilor se face de obicei in familie si nu in public(sau,ma rog,cu publicitate)lumea se poate intreba,de exemplu,de ce neaparat la Roman si nu la Baia Mare ori acasa la Bucuresti!

 • rromascan 7 ani

  Da ,e alomeratie mare la singura spaltorie din oras…E ecologica rau !Se vad si -n fotografie geamurile cu spuma de la cel mai ieftin detergent!Vreau o explicatie ;cum spalati ,cu apa de ploaie ,cu apa din zapada ca si acestea sunt pline de chimicale.Ecologica=minciuna si snobism!

 • Elena 7 ani

  Rușine romascanilor care au votat un așa personaj.Au pus botul la toate pomenile electorale…
  Toata tara rade de noi,.
  Nu avem coloana vertebrală!

  • iva 7 ani

   Elena,stai sa vezi ce urmeaza!Un succes rasunator pentru PMP si candidata lui la europarlamentare(fiica prezidentiala).Romanul nu are limite!

  • vladimir 7 ani

   Ei , nu chiar toti rad sanatos , sincer , din inima. Poate ca rade si edilul sef al urbei , dar cred ca rade manzeste . presupunand ca citeste comentariile la acest articol.El rade sincer doar de imbroboditii care i-au dat votul.

  • iulia 7 ani

   elena ai dreptateca rade lumea sanatoasa le dobitoc care nu sau tepezit la avota stapanii care iau umilit de peste 70 de ani vau lasat fara locuri de munca va sfideaza zilnic va umilesc sui mai aveti putin si o sa maregeti in genunchi si o sa cereti o cana de apa la usl.aceasta gasca de hoti si incopetenti .cred ca se vede tov elena ce dementi ati votat .rusine sa va fie ca ati distrus tara cu borfasii si incopetentii vostri,

 • mandea 7 ani

  Nu te supara doamna Elena ,dar vreau sa te intreb ,cine are coloana vertebrala ?… guvernanti lui Ponta care vedem ca ,un ministru al muncii faciliteaza sotul cu niste drepturi de pensie nemeritate si ex.pot continua

 • Nespalatu 7 ani

  Coana Joitica, sunt un mare amdmirator al Excelentei Pilotilor Jos cum sa spuni pi la noi.Spalarea rufelor murdare
  nu sa face de azi de pe vremea comunistilor ci hat ,hat , de pe vremea agatirsitilor care au fost ezemple de dominare a urbei.Dulaul meu de-al dreac’ pe arice copac dn urbea noastra isi face treaba fara a-si da jos chlotii,ca sa nu-i trimita la spalatorie.

 • ptr.iulia 7 ani

  iulia cand comentezi,invata sa nu faci greseli gramaticale,asta in primul rand,,in al doilea rand,nu u.s.l.-ul este un partid de gasca si nici de incompetenti cu afirmi tu,,,nu stiu cine esti,ce pregatire ai,,,dar stiu sigur ca nu ai priceput nimic din ce s-a intamplat in ultimii zece ani de ,,domnie,,a lui basescu cu gasca lui de hoti,de mafioti,alaturi de boc,udrea si lista este lunga,,,cei care au furat cat au putut,au redus salarii,alocatii,pensii,au umilit romanii,in timp ce ei nu mai dovedeau sa-si faca averi peste averi,durandu-i in cot de situatia romanilor.