Prima paginăRoman

Elena Udrea își caută apartament la Roman

Dimensiune text

După cele două zile petrecute la Roman – sîmbăta și duminica trecută – Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, actualul candidat din partea Alianței România Dreaptă (ARD) pentru un loc în Camera Deputaților, ca reprezentant al Colegiului 4 Roman – Ion Creangă, își caută o locuință în acest municipiu.

 

 

Rămîne ca, în următoarea perioadă, Elena Udrea să își caute un apartament în Roman„, a confirmat președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu. Nu se știe, pînă în prezent, dacă fostul ministru va închiria o locuință sau își va cumpăra propriul apartament. În timpul vizitei de săptămîna trecută de la Roman, efectuată în vederea lansării candidaturii, Elena Udrea s-a cazat la Hotel Roman, împreună cu staff-ul său.

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • Anina 8 ani

  A inceput balul. Se pare ca regina balului in Neamt va fi Elena Udrea, E singurul candidat cu forta care poate propune multe avand acoperire ca le va duce la indeplinire. Ca ministru a demonstrat ca are idei si stie cum pot fi puse in aplicare

  • Florin Aspaze 8 ani

   Orice s-ar putea spune despre Udrea, dar nu ca a fost un ministru dezinteresat de turism. Partii de schi, porturi prin Delta, demolarile de pe plaja, autobuze turistice prin Bucuresti, infrastructura turistica, reabilitari, locuri de munca datorita acestor proiecte,,,,,,fonduri europene pe proiecte remarcabile, dar si un nou brand turistic (cu sau fara frunza) sunt cateva lucruri pentru care poate fi laudata sau blamata, dar sunt lucruri care s-au facut. Mai poate sa spuna cineva un alt ministru al Turismului care sa-si fi legat numele de un proiect concret? Agathon cu teapa “Dracula Park” si palmierii ofiliti de pe litoral nu se pune. Altcineva care sa fi avut si rezultate concrete? Deocamdata, in mandatul “duduii cu vuitoane” cei mai importanti touroperatori europeni au revenit in Romania, am fost desemnati sa gazduim FOTE, una dintre cele mai prestigioase competitii de iarna din Europa, iar statisticile arata o crestere constanta a numarului de turisti. De ziua turismului ii urez lui Hellvig sa aiba si el cel putin atatea realizari ca si blonda asta., numai ca el, cum spuneam mai sus, i-a alungat pe toti si n-a mai promovat tara culcandu-se pe o ureche…….

 • Ancuta Mirea 8 ani

  O dovada clara ca dovada ca doreste sa se implice serios in comunitatea noastra.. O primim cu drag deoarece suntem ospitalieri si calzi la suflet.

 • prostul satului 8 ani

  Ii sugerez saisi cumpere sau inchirieze un apartament in cartierul muncitoresc intru-un bloc fara apa si gaz pentru a se putea integra cat mai bine in Marea familie romascana. Astfel ia contact cu cetatenii si ii poate intelege mult mai bine

 • Anghel 8 ani

  Nu cred ca va exista nici un fel de problema sa locuiasca in acelasi cartier cu noi, sa stea printre noi si sa fie un om de rand, un localnic care munceste si care se bucura de viata in Romanul nostru.. Sa speram ca vom putea intra in contact cu ea cat mai des si ca vom avea o relatie buna cu ea pentru ca ne va reprezenta in parlamentul Romaniei…

 • Ics 8 ani

  Eu zic sa nu va iluzionati prea tare. Nu ajungi politician irosind banii proprii – deci nu va cumpara. De inchiriat…ma indoiesc, sigur se va gasi vreun sustinator infocat care sa-i puna la dispozitie un apartament pentru o luna jumate….

  • Timofte Vasile 8 ani

   Nu stiu daca este treaba a ta sau a mea cum si in ce conditii isi va cumpara sau inchiria Elena Udrea un apartament. De cand ne permitem sa tinem socoteala altora cand multi dintre voi nu sunteti in stare sa va organizati viata proprie!? Udrea nu a spus ca vine pentru o luna si jumatate printre noi, Udrea a spus clar ca va fi pe toata perioada mandatului alaturi de romascani. Normal ca trebuie sa vina si la Bucuresti pentru ca va fi deputat si are obligatii.. Haideti sa lasam judecatile de cele mai multe ori gresite si nedrepte si sa lasam aceasta femeie in pace, sa ne ajute deoarece cu totii vom beneficia de munca ei. De obicei romanii in loc sa contribuie la constructia unui lucru oarecare prefera sa dea cu „tarnacopul„ si sa distruga fragila constructie… Si ne mai miram de ce nu ne asezam nici dupa 22 de ani pe fagasul normal al evolutiei!

 • harakiri 8 ani

  …”pentru o luna jumate”… Si dupa aceea ? Va asteptati s-o mai vedeti pe „madame”? Si daca o s-o mai vedeti, cu ce va veti alege? Am spus-o si o repet : pariati pe un cal mort. Cei care vor vota-o isi vor merita soarta…