Prima paginăActualitate

Electrician internat în spital cu arsuri, după ce s-a electrocutat

Electrician internat în spital cu arsuri, după ce s-a electrocutat

Dimensiune text

Un bărbat a ajuns la spital, suferind arsuri grave, vineri, 8 ianuarie, după ce s-a electrocutat la locul de muncă. Vineri dimineață, la 9:27, cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț au fost solicitate în sprijinul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, care a fost diagnosticat cu arsură pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală, prin arc electric.

Pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Bărbatul suferise arsuri pe membrele inferioare și torace, acesta fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Despre eveniment au fost anunțate atât Poliția, cât și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Neamț. Bărbatul rănit, din Târgu Frumos – Iași, lucra ca electrician la o firmă din județul Iași, accidentul survenind la stația de transformare de la 400 la 110 kV din zona Roman Nord, ce aparține Transelectrica. Evenimentul a fost încadrat ca accident de muncă soldat cu incapacitate temporară de muncă, fiind cercetat de o comisie de la nivelul angajatorului, a precizat Ioan Popescu, inspectorul șef al ITM Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0