Prima paginăSport

Egal obținut de Vulpițele Galbene în turul barajului pentru Liga I

Egal obținut de Vulpițele Galbene în turul barajului pentru Liga I

Dimensiune text

 

 

Duminică, 26 mai, echipa de fotbal feminin ACS Vulpițele Galbene Roman a disputat, de la ora 11, pe stadionul „Moldova” din Roman, manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga I, împotriva formației doljene Luceafărul Filiași.

Într-un meci spectaculos, cu multe reușite, susținute de câteva zeci de suporteri, fotbalistele romașcane antrenate de Adelin Tălmăcel au început mai bine jocul și conduceau deja cu 2-0 în minutul 18, însă oaspetele au egalat la 2, în minutul 33, apoi la 3, la pauză. Vulpițele Galbene s-au aflat de fiecare dată în avantaj minim, fiind egalate până la scorul de 5-5, în minutul 88. Luceafărul Filiași domină însă finalul și trece pentru prima dată în avantaj în prelungiri, min. 90+3, 5-6, pentru ca romașcancele să egaleze, la rândul lor, un minut mai târziu, scor final 6-6.

Au marcat – pentru Vulpițele Galbene: Ștefana Mocanu (min. 3, 55), Paula Agu (18, 85 – penalty, 90+4 – penalty), Ana Ciaușu (37); pentru Luceafărul Filiași: Magdalena Drăgan (21, 33, 90+3), Andreea Dumitru (45+3), Ionela Șerban (60, 88). Arbitri: Vasile Dorin Băltuță – Nicoleta Grigoriu, Valentin Popovici (Botoşani). Observator: Grigore Suhan (Suceava).

„Când am fost noi pe val, când ei – oaspeții având o echipă bună, cu jucătoare cu tehnică individuală. Nici noi nu am stat rău, fetele au fost extraordinare și s-au mobilizat până în ultima secundă. Ne așteaptă o săptămână de foc, iar adversarul pornește cu prima șansă, după acest rezultat de egalitate obținut în deplasare, dar vom încerca să le facem față și la Craiova”, a afirmat, la finalul meciului, antrenorul principal al echipei ACS Vulpițele Galbene, Adelin Tălmăcel.

Returul se va juca peste o săptămână, duminică, 2 iunie, la Filiași.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0