Eduard Corduneanu, reprezentantul preşedintelui Consiliului Judeţean la ADI Econeamţ

Eduard Corduneanu, reprezentantul preşedintelui Consiliului Judeţean la ADI Econeamţ

 

Eduard Corduneanu 04Romașcanul Eduard Corduneanu îl va reprezenta pe președintele Consiliului Județean Neamţ în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Econeamţ.

Judeţul Neamţ, membru fondator al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Econeamţ, asociaţie ce are ca obiect principal de activitate gestionarea deşeurilor şi serviciile de salubrizare a localităţilor, este reprezentat în Adunarea Generală a asociaţiei de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ. Legislaţia prevede că atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean în această Asociaţie pot fi delegate de către acesta. Preşedintele Ionel Arsene, a semnat o dispoziţie în acest sens, hotărând să fie reprezentat la nivelul Econeamţ de către consilierul judeţean Eduard Corduneanu.

„Având în vedere atribuţiile ce îmi revin în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Econeamţ, am hotărât ca domnul consilier Eduard Corduneanu să fie cel care mă va reprezenta, în calitatea mea de preşedinte al CJ Neamţ, în cadrul Adunării Generale a asociaţiei. Mă aştept ca domnul Corduneanu să aibă o contribuţie semnificativă la evoluţia Econeamţ. Am încredere că, datorită pregătirii şi experienţei sale profesionale, dar şi rezultatelor bune pe care le-a obţinut de-a lungul timpului în funcţiile pe care le-a ocupat, desemnarea domnului Eduard Corduneanu este alegerea corectă”, a declarat Ionel Arsene, preşedinte al CJ Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Agentia judeteana de protectia mediului Neamt=Rosal Roman=Econeamt.Gestionarea deseurior si a serviciilor de salubritate.in concordanta cu principiile ANI !!!