Ediția a IX-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Lucky Kids” are loc în martie

Ediția a IX-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Lucky Kids” are loc în martie

Dimensiune text

 

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Adolescenți „Lucky Kids” – ediția a IX-a va avea loc la Roman, în perioada 21 – 22 martie. Acesta este un festival care se adresează copiilor și adolescenților, pe categorii de vârstă, fiind invitați peste o sută de concurenți din toate localitățile țării. Juriul va fi alcătuit din personalități ale muzicii ușoare românești, respectiv: Viorel Gavrilă – compozitor, Președintele Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, Nicolae Caragea – compozitor basarabean, Liviu Manolache – director „Mamaia Copiilor” și Stela Enache – interpret.

Dacă și aleșii locali romașcnai vor fi de acord, suma de 2.500 de lei va fi alocată pentru a sprijini buna desfășurare a evenimentului. Suma urmează să fie cheltuită pentru acordarea premiilor în bani câștigătorilor trofeelor Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Adolescenți „Lucky Kids” – ediția a IX-a, respectiv: Trofeul Festivalului, Trofeul Adolescent, Trofeul Junior, Trofeul Mini Junior, precum și trofeele grupelor, pe categorii de vârstă (13 categorii).

Costul total pentru organizarea acestui festival este de 36.000 lei, acesta fiind necesar pentru remunerarea membrilor juriului, cazare și masă pentru juriu, pentru acordarea de cupe, trofee, diplome și premii în bani câștigătorilor trofeelor, cadouri în produse, editare materiale promoționale, sonorizare. Dezbaterea pe tema oportunității cheltuirii sumei de 2.500 din bugetul local va avea loc în ședința de Consiliu Local de pe 27 februarie.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0