Prima paginăPolitica

Ecologiştii sunt conduşi de o femeie

Dimensiune text

Membrii PER Roman au votat conducerea organizaţiei. La eveniment au participat aproape 200 de persoane.

Ecologiştii romaşcani şi-au ales liderii într-o şedinţă festivă, care a avut loc miercuri seară, în sala mare a Primăriei Roman. Mai tineri sau mai în vârstă, cu experienţă în politică sau la prima încercare, cei aproape 200 de membri ai Partidului Ecologist Român (PER) i-au aplaudat frenetic pe liderii de partid ce au venit la Roman să o susţină pe Camelia Duca, preşedintele PER Roman, şi pe echipa acesteia.PER02

„Este nevoie de o nouă clasă politică în România. Toţi, de 23 de ani, de când au fost la putere, au făcut diferite promisiuni. Din păcate, multe dintre ele au rămas doar promisiuni pentru cetăţeni. Astăzi, nu avem o viaţă mai bună. Toţi, din patru în patru ani, nu au făcut altceva decât să distrugă ceea ce s-a construit de generaţii. Aştept ca toţi cei care au realizat ceva în viaţă să facă pasul în politică. PER are uşile deschise pentru aceşti oameni, care vor o Românie a lor, o Românie a noastră, a românilor”, le-a spus celor prezenţi Cristian Manolache, prim-vicepreşedintele PER. Acesta nu a exclus posibilitatea ca PER să facă parte dintr-o alianţă electorală, dar a explicat că partidul va rămâne în afara oricărei alianţei politice, pentru a nu-şi pierde identitatea.

„Mulţumim pentru încrederea acordată, mie şi echipei mele, şi promitem să nu dezamăgim. Sunt membru al PER din 2012, ne dorim să construim o organizaţie puternică la Roman, care să fie o alternativă pentru cetăţeni. Am credinţa că, pornind la acest drum împreună, vom fi şi vom rămâne uniţi”, a afirmat Camelia Duca, preşedintele PER Roman. Aceasta a fost încurajată şi de Vasile Isvoran, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PER, Valerică Frăţilă, prim-vicepreşedintele PER Neamţ, şi Mihai Cosma, preşedintele PER Neamţ.

Camelia Duca PER03La întrunirea ecologiştilor au fost prezenţi şi Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman – membru al UNPR – şi Gabriel Antoniu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Roman. Ulterior, întâlnirii i s-a alăturat, pentru câteva minute, şi preşedintele PDL Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu.

PER are organizaţii în 33 de judeţe. Obiectivele pe termen scurt sunt organizarea de filiale în fiecare judeţ şi creşterea audienței partidului la 10%.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • …un fluture pe lampă 🙂

 • Ecologia e pe ducă…toamna se numără bobocii și se plantează pomi…
  Cum vă implicați Dv.? Câți pomi s-au plantat în această toamnă,stimată Dnă?
  Mai sunt cioate,unele văruite…iar acolo unde se taie, dece nu se pun imediat, în loc, pomi? La parcarea Pascal, s-au tăiat pomii…dar, dece nu se pun alții, în intervalul dintre mașini? În față la PROFI s-au tăiat brazii aliniați…dece? nu se vedea bine magazinul?
  Rog,Dnă să luați măsuri de replantare, imediat…Partidul acesta să-și ia rolul în serios!
  Succes!

 • nila 7 ani

  …buna madam,si la propriu si la figurat !