Prima paginăPolitica

Echipa USR-PLUS din Consiliul Local s-a reîntregit

Echipa USR-PLUS din Consiliul Local s-a reîntregit

Dimensiune text

USR-PLUS a obținut, la alegerile locale de anul trecut, patru mandate de consilieri locali la Roman, însă unul dintre aleși, Răzvan Daniluc, și-a înaintat demisia din funcție, la începutul lunii, iar până când Judecătoria a validat următorul mandat, alianța a avut doar trei voturi la dispoziție.

În ședința extraordinară de joi, 15 aprilie, lucrurile au revenit la normal pentru USR, odată cu depunerea jurământului de către noul consilier USR-PLUS, Alin Buzdugan. În 2016, noul consilier local a candidat independent la Consiliul Local, iar în 2018 s-a numărat printre candidații înscriși în cursa internă a USR pentru alegerile europarlamentare.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi s-au aflat două proiecte de hotărâre, unul ce a privit aprobarea unui acord de asociere pentru ca, pe 21 aprilie, la Roman, să aibă loc Simpozionul Economic Internațional „Creștere economică și stabilitate financiară”, la care vor fi invitați să participe ambasadori și reprezentanți din țări precum Olanda, Federația Rusă, Palestina, Belarus, Maroc și Japonia, iar autoritățile vor să-i promoveze cu acest prilej pe agenții economici din Roman și zonă, în speranța încheierii unor parteneriate.

Următoarea ședință de Consiliu Local este programată pentru joia viitoare, 22 aprilie, când pe ordinea de zi se va afla și proiectul de buget, moment în care reprezentanții partidelor vor afla câte din propunerile înaintate conducerii administrației, în dezbaterea de săptămâna trecută, au fost și luate în calcul.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Nu e prea inspirată sintagma „de îndată”… mai nimerită ar fi „de urgență”.