Echipa USR Neamț a atras atenția presei internaționale

Echipa USR Neamț a atras atenția presei internaționale

Dimensiune text

 

Candidații USR Neamț au fost însoțiți marți, 6 decembrie, de o echipă de la radio-televiziunea publică din Norvegia. Jurnalistul și colegii care au venit în Neamț au mers, o zi întreagă, cu Iulian Bulai, candidat USR Neamț pentru Camera Deputaților, cu Ioan Ploscaru, candidat USR Neamț pentru Senatul României, și cu echipa USR Neamț. Echipa a filmat pas cu pas o zi din campania electorală de la Neamț, prin ochii echipei USR.

Ieri am fost însoțit de un jurnalist al radio-televiziunii norvegiene. Am mers împreună la BEJ, am ridicat un colet de la curierat, am mers să împărțim pliante în Piatra Neamț și în Roman, în centre comerciale. Se întâmplă lucruri minunate la nivel de implicare a oamenilor noi și a tinerilor din politică în județul Neamț și acest lucru stârnește interesul mediei internaționale și iată că norvegienii au fost primii interesați să urmărească mersul lucrurilor din partea unui partid cu oameni noi și din partea unui om care a studiat și a lucrat mai mulți ani în Norvegia. Jurnalistul norvegian a urmărit o zi întreagă parcursul candidaților și al echipei USR Neamț”, a declarat Iulian Bulai, candidat USR Neamț pentru Camera Deputaților.

Jurnalistul norvegian și echipa sa au fost interesați să afle cum se desfășoară o campanie electorală în România, care este percepția nemțenilor despre candidați și cum a reușit USR să fie creditat cu încredere din partea românilor la doar câteva luni de la înființare.

iulian-bulai-pe-strada

iulian-bulai-in-masina

echipa-tv-norvegia

 

 

Biroul de presă al USR Neamţ

(P)

Nota redacției: Conform regulilor Ziarului de Roman pentru campania electorală şi în baza contractului cu această formațiune politică, la acest articol vor fi acceptate spre publicare comentariile.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0