Prima paginăSport

Echipa de handbal feminin a CSM Roman revine în Divizia A

Echipa de handbal feminin a CSM Roman revine în Divizia A

Dimensiune text

 

Vineri, 23 august, Club Sportiv Municipal Roman a anunțat că va evolua cu o echipă de handbal feminin în Divizia A, seria A, în ediția de campionat 2019 – 2020, organizată de Federația Română de Handbal.

CSM Roman va întâlni în acest sezon următoarele echipe: CS Știința Bacău, HC Dunărea Brăila, CSM Galați, HCF Piatra Neamț și Național Brașov. Prima jumătate a campionatului se va desfășura între 7 septembrie – 23 noiembrie 2019 și va avea 10 etape (5 tur, 5 retur). În primul sezon, CSM Roman nu va avea dreptul de a promova, la fel ca și Național Brașov și HC Dunărea Brăila, informează reprezentanții CSM Roman.

Banca tehnică a CSM Roman este condusă de profesorii Viorel Lazăr (antrenor principal) și Vasilica – Maria Lazăr (antrenor secund), care au o experiență îndelungată în handbal. Lotul CSM Roman este format din următoarele jucătoare:

 1. Popa Iustina , portar, 19 ani (LPS Iași)
 2. Anghel Andreea Camelia, portar, 16 ani (LPS Roman)
 3. Apopuțoaie Mădălina Ioana, extremă dreapta, 17 ani (LPS Roman)
 4. Crețulescu Elena Mălina, pivot, 19 ani(LPS Roman)
 5. Crîșnuță Delia Nicoleta, extremă stânga, 16 ani (LPS Roman)
 6. Motriuc Florentina Iustina, inter dreapta, 16 ani (LPS Roman)
 7. Neamțu Ioana Gabriela, centru, inter ,extremă, 19 ani (LPS Roman)
 8. Roșu Cristina Elena, centru, extremă stânga, 18 ani (LPS Roman)
 9. Văduva Elena Alina, pivot, inter, 19 ani (LPS Roman)
 10. Adin Ghiulgian Emilia, centru, extremă, 20 ani (”Gloria 2018” Bistrița)
 11. Ungureanu Mălina Denisa, inter 15 ani (LPS Roman)
 12. Nastasă Bianca-Maria, pivot,15 ani (LPS Roman)
 13. Vartolomei Sabina Ioana, centru, inter, 15 ani (LPS Roman)
 14. Popescu Maria – Alexandra, inter, pivot, 15 ani (LPS Roman)

„Privitor la cele patru jucătoare cu vârsta de 15 ani (născute 2004), menționăm că, în conformitate cu Regulamentul Diviziei A – handbal feminin al ediției de campionat 2019 – 2020, nu vor putea juca în meciurile oficiale, dar pot participa la antrenamentele și pregătirea lotului.

Primul meci al echipei noastre va fi în deplasare, pe 7 septembrie 2019, unde vom întâlni echipa HC Dunărea Brăila, iar pe 14 septembrie 2019 va fi primul meci pe teren propriu, la Sala Sporturilor, unde vom juca impotriva echipei CSM Galați. Anunțăm faptul că în această ediție de campionat accesul publicului va fi gratuit la meciurile pe teren propriu. În perioada rămasă până la debutul sezonului competițional CSM Roman își desfășoară pregătirea sportivă la Sala Sporturilor”, au transmis reprezentanții CSM Roman.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0