Prima paginăSport

Echipa de handbal CSM Roman, în cădere liberă

Echipa de handbal CSM Roman, în cădere liberă

Dimensiune text

 

Miercuri, 1 noiembrie, echipa de handbal feminin CSM Roman a pierdut a treia partidă consecutivă – a patra din acest campionat – pe trenul echipei nou-promovate Rapid București, meci contând pentru etapa a șaptea a Ligii Naționale, disputată de la ora 17.30.

A fost un meci spectaculos, cu multe goluri și un final pe muchie de cuțit. Fără căpitanul Carmen Stoleru, accidentată, CSM Roman și-a făcut în mare parte treaba în ofensivă, marcând din nou aproape 30 de goluri, iar în poartă Victoryia Tymoshenkova a adunat nu mai puțin de 12 parade reușite, inclusiv o lovitură de la 7 metri apărată (la fel ca și Andreea Polocoșer), dar greșelile în momentele cheie, mai ales pe faza de atac, și-au spus din nou cuvântul.

Gazdele au preluat conducerea după primele zece minute ale partidei, 6-4 în minutul 10, și, deși CSM Roman a revenit la 12-13 în minutul 27, Rapidul intră la pauză în avantaj, 15-14. Tot echipa gazdă iese mai în formă de la cabine, domină și ajunge să conducă și la patru goluri, 26-22 în minutul 48. Finalul aduce revenirea Romanului, care, după ce egalează la 27 în minutul 57, menține echilibrul până în ultimul minut, 29-29. CSM Roman are atacul cu 40 de secunde înainte de final, însă Jasna Boljevic ratează o pasă care pune Rapidul pe contraatac, 30-29. CSM Roman mai are o ultimă șansă de a scoate măcar un rezultat de egalitate, dar golul Ancăi Polocoșer este anulat de arbitri, pe motiv de forțare în atac, iar partida se termină în favoarea Rapidului.

Pentru CSM Roman au marcat: Ana Maria Simion – 8 goluri, Iovănescu – 5, Boljevic – 4, Stănciulescu – 3, De Sousa – 3, Anca Polocoșer – 3, Ferfolja – 2, Popa – 1. Lovituri de la 7 metri: 2 pentru CSM Roman, 1 transformată; 8 pentru Rapid București, 6 transformate. Eliminări de 2 minute: 7 pentru CSM Roman, 5 pentru Rapid.

A fost a treia înfrângere consecutivă pentru CSM Roman, după meciurile pierdute pe teren propriu cu Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie. Antrenorul Constantin Ștefan are mult de lucru pentru următoarele două meciuri extrem de dificile, de luni, 6 noiembrie, când la Roman vine Corona Brașov, apoi în deplasarea de la finalul săptămânii următoare de la SCM Craiova.

În cadrul etapei a șaptea a Ligii Naționale de handbal feminin au mai fost programate partidele: CSM Bistrița – CSM București 27-46 (24 octombrie), HCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău 30-26, Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila 21-14, CSM Slatina – U Cluj 22-22, Corona Brașov – AHCM Slobozia 30-21 (miercuri, 1 noiembrie), SCM Craiova – Danubius Galați (joi, 2 noiembrie).

 

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • FELICITARI PRIMARULUI pt. tot ce a ” facut ” pentru echipa !!!!!! ( vezi cazul Pera ….., vezi declaratia de luni … )
    Implicarea domniei sale este DECISIVA .

  • Pastrati ecest brend romascan. Zvonul ca exista posibilitatea de a renunta la finantare are implicare directa la pshicul jucatoarelor. Odata desfiintata echipa , devine legenda. Si Romanul este un oras frumos cu oameni potenti financiar. INCERCATI !