Dungi și flori în noua colecție Sense primăvară-vară 2017

Dungi și flori în noua colecție Sense primăvară-vară 2017

Dimensiune text

 

Anul 2017 reprezintă pentru Sense aniversarea celor 10 ani de modă în România. Marca a fost creată în 2007 și, sub semnătura designerului Andreea Tincu, colecțiile Sense au cucerit piața autohtonă prin design, calitate și preț avantajos.

Andreea Tincu desenând colecțiile Sense

Andreea Tincu desenând colecțiile Sense

 

De la linia de zi până la cea destinată ocaziilor speciale, colecția Sense este amplă, cu propuneri în tendințele modei internaționale, pentru siluete diverse și într-o gamă variată de mărimi. Andreea Tincu a creat atât modele din țesături de cea mai bună calitate, cât și tricotaje, realizate la fabrica Smirodava, una dintre singurele fabrici de gen, cu activitate neîntreruptă din anul 1977.

Gama de tricotaje Sense

Gama de tricotaje Sense

 

Structurată în mai multe teme, colecția Sense Primăvară-Vară 2017 te invită la o călătorie într-un univers al culorilor și al creativității. Dungile sunt apreciate în orice sezon, dar cu atât mai mult vara, când gândul vacanței te încarcă cu energie pozitivă și relaxare. Bluză Bella cu mânecile și spatele uni este foarte chic și o poți purta la absolut orice culoare sau la tonuri neutre. Materialul din care este realizată este jersey fin, ideal pentru confortul tău fizic. Jersey-ul este un material introdus în moda mass market de către Coco Chanel, preferat vara datorită particularităților sale speciale: este ușor, răcoros, nu se șifonează și nu este pretențios.

 

Dacă preferi varianta dungilor din tricotajele de vară, propunerile Sense sunt variate, de la dungile marinar alb-navy până la dungile divers colorate. Te vor încânta bluzele Monaco și St. Tropez, inspirate din moda Rivierei Franceze, sau Rainbow, cu dungi divers colorate. Sunt confecționate din fire subțiri, cu bumbac, cu un croi minimalist, dar cu accente ingenioase.

 

La aceste modele poți purta fuste colorate sau pantalonii din bumbac stretch, disponibili în diverse croiuri în colecția Sense.

Dungile nu sunt doar orizontale sau verticale. Ele pot fi stilizate în imprimeuri speciale, așa cum le poți vedea în rochia din mătase naturală Marni, cu un croi kimono, elegant și lejer.

 

Dungile pot fi combinate cu flori, o tendință importantă în moda ultimilor ani. Dacă îți plac tonurile deschise, rochia Holiday Dream va fi preferata ta. O poți accesoriza cu sandale aurii sau în oricare dintre nuanțele printului.

 

Propunerea designerului pentru adeptele culorilor mai închise este modelul Amour, o rochie cu un imprimeu fresh, o combinație frumoasă de dungi cu flori, dintre care margaretele vor fi, cu siguranță, favoritele tale.

 

Dacă îți plac doar florile, rochia SenseLimitedEdition Missy, din mătase naturală, este o alegere excelentă. Este foarte fină, o adevărată acuarelă pe mătase, cu accente negre, de un grafism prețios.

 

În același registru cromatic este și modelul Ella, din bumbac stretch, un model feminin, cu clini evazați ușor.

 

Rochia Dorothy este elegantă și tinerească, totodată. Bordura de margarete completează original fondul navy cu buline alb. Decolteul în V este pus în evidență de detaliul contrastant roșu, iar clapele au nasturi mici, tipul clasic Chanel.

 

În magazinul online www.fashionsense.ro poți vizualiza întreaga colecție Sense, răsfoind catalogul virtual de sezon. Mai mult, poți să afli noile promoții și campanii Sense.

Este important să știi că marca Sense este sponsorul principal al unor evenimente culturale importante, precum „Pianul Călător” și „Duelul Viorilor”, iar alegerea ta va susține aceste proiecte de promovare a culturii și valorilor românești.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0