„Duelul viorilor” este sprijinit de Sense

Brandul „Sense”, lansat de oamenii de afaceri Cristina şi Sorin Chiriac, îi invită pe toţi romaşcanii iubitori de muzică la unul din cele mai importante evenimente muzicale ale anului.

Un duel pe sunet şi pe armonie, în care combatanţi sunt doi artişti prestigioşi, violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, iar armele sunt două viori de colecţie: un Stradivarius şi un Guarnieri. Duelul va fi arbitrat de celebrul pianist Horia Mihail. Cea de-a treia ediţie a „Duelului viorilor” se va desfăşura între 23 septembrie şi 4 octombrie, în opt oraşe din România: 23 septembrie – Braşov, 24 septembrie – Târgu Mureş, 25 septembrie – Turda, 27 septembrie – Craiova, 28 septembrie – Piteşti, 30 septembrie – Iaşi, 1 octombrie – Bacău, 4 octombrie – Bucureşti. Repertoriul ales este unul deosebit, cu fragmente din Ceaikowki, Paganini, Sarasate, Richard Wagner, Manuel de Falla, Saint-Sanse. „Sense” s-a numărat, de asemenea, printre sponsorii turnelui „Pianul călător”, care a avut şi un concert la Roman, la Casa de Cultură.


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • andrei 6 ani

    inca o dovada ca aduceti stiri cu intarziere , macar cand a avut loc concertul la roman ca sa fi mers si unii dintre noi …?