Prima paginăActualitate

Dublă crimă în Piatra Neamț: un bărbat și-ar fi ucis fiul și soacra, apoi le-a dat foc

Dublă crimă în Piatra Neamț: un bărbat și-ar fi ucis fiul și soacra, apoi le-a dat foc

Dimensiune text

 

 

Marți dimineață, în jurul orei 6, pompierii din Piatra Neamț au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o locuință particulara în municipiul Piatra Neamț, pe strada Blanduziei. La locul incendiului s-au deplasat patru echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor calificat.

După stingerea incendiului la locul evenimentului pompierii militari au descoperit două persoane decedate. Ca urmare a producerii incendiului, au ars și bunurile aflate în trei camere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost, conform ISU Neamț, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Conform IPJ Neamț, în dimineața zilei de 26 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat și-a ucis fiul, după care și-a incendiat locuința. „Din verificările preliminarii a reieșit că un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi ucis fiul, în vârstă de 16 ani și soacra, de 68 de ani. Persoana bănuită de comiterea faptei se află în custodia polițiștilor de investigații criminale. Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care este competent pentru soluționarea cauzei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0