Prima paginăSanatate

DSP Neamț: 124 de persoane în carantină în județ

DSP Neamț: 124 de persoane în carantină în județ

Dimensiune text

 

Miercuri, 18 martie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Neamț a anunțat noua situație privind supravegherea și controlul infecției cu coronavirus în județul Neamț.

DSP Neamț informează că în această dimineață, la ora 8:30, de pe teritoriul judeţului Neamţ s-au raportat la Centrul Naţional de Supraveghere şi control al Bolilor Transmisibile următoarele informaţii: cele 5 cazuri confirmate anterior, 124 de persoane în carantină, 605 persoane în auto-izolare la domiciliu, din care șase persoane instituţionalizate; 131 de teste efectuate la persoanele în carantina. Dintre persoanele aflate în carantină, pentru patru testele au ieșit negative.

Până miercuri, 18 martie, la ora 10, pe teritoriul României, au fost confirmate 246 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). De asemenea, dintre cele 246 de persoane confirmate pozitiv, 19 au fost declarate vindecate și externate. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.441 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 23.679 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, precizează comunicatul Grupului de Comunicare Strategică de pe lângă Guvernul României.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0