Prima paginăActualitate

Drumuri blocate

Dimensiune text

Marți, 31 ianuarie, a fost întreruptă circulația pe două sectoare de drum județean.

 

Este vorba de DJ 157 Hoisești – Făurei și DJ 157 H Dochia – Bălușești – Itrinești, după cum se arată în comunicatul emis de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Pe alte două drumuri din județ, circulația se desfășoară pe un singur sens. Între Siliștea și Români și pe drumul județean 207C, la ieșirea din satul Stejaru spre Valea Ursului, vîntul a viscolit zăpada, iar unul dintre sensurile de mers a fost blocat. DRUPO SA Neamț, societate care administrează drumurile județene, a intervenit cu zece utilaje și 20 lucrători, pentru împrăștierea de material antiderapant și deblocarea sectoarelor de drum cu circulație îngreunată.

De asemenea, Secția Drumuri Naționale Neamț a acționat cu trei utilaje și șase lucrători pentru împrăștierea de material antiderapant și lărgirea părții carosabile pe trei drumuri naționale: DN15 D Piatra Neamț – Roman, DN15 Piatra Neamț – Bicaz și DN 12 C Bicaz – Bicaz Chei.

În cele șapte spații de cazare pentru persoanele fără adăpost din județ, la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a raportat un număr de 23 de persoane cazate. Capacitatea de cazare a spațiilor din Neamț este de 104 locuri.

COMENTARII

WORDPRESS: 0