Prima paginăNeamt

Drumuri blocate de zăpadă

Dimensiune text

Marți dimineață, toate drumurile din Neamț erau declarate practicabile, dar condițiile meteo au blocat, în câteva ore, trei drumuri județene. Polițiștii au ajuns la cercetări cu ajutorul pompierilor.

 

 

Marți, la ora 13.00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a informat că DJ 157 Hoisești – Făurei, DJ 155G Bodești – Cîrligi și DJ 158 Hociungi – Siliștea – Români erau blocate.

În prima parte a zilei, lucrătorii SC Drupo SA au acționat pe 13 drumuri județene pentru a încerca să le pătreze practicabile. Astfel, s-a acționat pe: DJ 156A Tazlău – Roznov, DJ 156A Roznov – Mănăstirea Horaița, DJ 157 Mărgineni – Piatra Neamț, DJ 208G Hanul Ancuței – Girov, DJ 157C Bisericani, DJ 157H Girov – Itrinești, DJ 127A Toșorog Bicazu Ardelean – Dămuc, DJ 155F Bistricioara – Durău, DJ 207A Roman – Bîra – Nistria, DJ 280 Bîra – Chicerea, DJ 159B Izvoare – Bahna, DJ 155I Tîrgu Neamț – Bârgăoani – Făurei, DJ 157A Dulcești – Talpa. În același timp, Secția Neamț a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a acționat, cu două utilaje, pe DN 15D Piatra Neamț – Bahna Mare și pe DN 2 Roman – Miroslovești, pentru împrăștierea de material antiderapant și îndepărtarea stratului de zăpadă.

Tot marți, pompierii de la Detașamentul din Roman le-au făcut drum, până în satul Băneasa, comuna Bozieni, reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Neamț și ai Serviciului de Medicină Legală Neamț. Oamenii legii trebuiau să ajungă la Băneasa pentru a cerceta un caz de moarte suspectă. O femeie, în vârstă de 57 de ani, a fost găsită moartă pe drumul principal, lângă gardul casei în care locuia. Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condițiile în care a murit femeia.

COMENTARII

WORDPRESS: 0