Drumuri asfaltate în comuna Văleni

În comuna Văleni a fost finalizată modernizarea unor tronsoane din drumurile comunale DC 181 Moreni – Munteni, pe o distanţă de 900 de metri, şi DC 180 Văleni – Tupilaţi, pe o distanţă de 800 de metri. „Proiectul de modernizare a celor două drumuri comunale a început anul trecut şi se realizează cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Săptămâna viitoare vor fi asfaltaţi 600 de metri între localităţile Moreni şi Munteni şi 900 de metri în satul Văleni”, a precizat Grigore Dan Relu, viceprimarul comunei Văleni.

În total, în comuna Văleni au fost modernizaţi 4,3 kilometri de drum comunal. Lucrările au fost realizate de SC Occidental Construct SRL şi SC Darcons SRL.

Autorităţile locale au promisiuni că lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ 157 A Dulceşti – Talpa vor fi reluate în acest an. Deşi drumul nu este în administrarea Primăriei Văleni, ci în proprietatea Consiliului Judeţean Neamţ, DJ 157 A are o mare importanţă pentru ambele comunităţi rurale, deoarece face legătura între localităţile Dulceşti, Moreni, Văleni, David şi Talpa.


COMENTARII

WORDPRESS: 0