Drumul spre Piatra-Neamț, capcană pentru șoferi

Dimensiune text

Vineri, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Județean (CJ), reprezentanții forului legislativ din Neamț au discutat și despre riscul de a circula pe drumul național DN15D, Roman – Piatra-Neamț.

 

 

Cel care a deschis discuția asupra acestui subiect a fost consilierul județean Gabriel Vișan. „Luni m-am deplasat pe DN15D, iar la Girov, la intersecția cu Căciulești, o mașină a intrat într-un TIR, în fața mea. Trebuie făcut ceva pentru a semnaliza cum trebuie această intersecție, fiindcă s-au întâmplat fosrte multe accidente acolo”, a afirmat Gabriel  Vișan. Spusele acestuia au fost completate de afirmațiile altor consilieri, care au cerut președintelui Culiță Tărâță să intervină pentru ca DN15D să fie asfaltat cum trebuie. „Am făcut mai multe demersuri, fiindcă știu care este starea acestui drum . Până acum, pentru trei drumuri naționale din județ au fost întocmite studii de fezabilitate. Este vorba de drumul Roman – Piatra-Neamț (DN15D), Bicaz – Poiana Teiului (DN15) și Poiana Teiului către județul Suceava (DN17B). Așteptăm aprobarea finanțării, sperăm ca acest lucru să se întâmple cât mai repede”, a afirmat Culiță Tărâță, președintele CJ Neamț.

Acesta a amintit de faptul că, până acum, pentru drumul care face legătura între Piatra-Neamț și Bacău, deputatul Ioan Munteanu a făcut două interpelări în Parlamentul României, dar fără succes. Trebuie precizat că, la intersecția de la Girov, drumul secundar este asfaltat de curând, iar șoferii care nu sunt din zonă au impresia că se află pe drumul cu prioritate. Astfel, pe fondul unei semnalizări defectuoase, în zonă au avut loc numeroase accidente rutiere grave.COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • culai 8 ani

    Drumul dela Caciulesti catre TG.Neamt este proaspat modernizat, am fost de curand pe el. Se circula splendid, dar trebuie respectaste regulele de circulatie.Cunosc intersectia dela Girov, este larga, vizibila din toate partile ,este suficient sa fim atenti la semnele de circulatie si totul va fi bine.

  • gicu 8 ani

    Drumuri PDL-iste,bani papati de mult….

  • claemi 8 ani

    o idee………faceti un giratoriu la pret dublu