Prima paginăNeamt

Drumul Roman – Piatra Neamț va fi reabilitat cu 80 de milioane de euro

Dimensiune text

USL ia în discuție alocarea a circat 80 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor naționale din județ.

 

 

Drumul național Roman – Piatra Neamț are mari șanse să fie reabilitat, începând din acest an. Se ia în calcul și reabilitarea   drumului Piatra Neamț – Bacău, pentru aceste lucrări, guvernul urmând să aloce aproximativ 80 de milioane de lei. Afirmația aparține deputatului PNL Dorin Ursărescu, copreședinte al Uniunii Social Liberale (USL) – filiala Neamț. Acesta spune că discuțiile legate de finanțarea reabilitării celor două drumuri naționale vor începe, cel mai probabil, în partea a doua a acestui an.
Ca parlamentari ai Puterii, am avut mai multe priorități dintre care a trebuit să alegem. Prioritară pentru noi am considerat că este reabilitarea DN 15D Roman – Piatra Neamț și DN 15 Piatra Neamț – Bacău. Este un proiect pe care l-am discutat împreună cu domnul senator Eugen Țapu. Pentru moment, proiectul este la Ministerul Marilor Proiecte. DN 15D este prins pe lista de buget, probabil în a doua jumătate a anului va intra în discuție pentru a fi finanțat. Este vorba de un proiect în valoare de 70-80 de milioane de euro„, a declarat deputatul PNL Dorin Ursărescu.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • ucs 8 ani

    OMG OMG OMG daca ia Ursarescu sa faca drumul …va fi ca ala de la Trifesti la Margineni . Ala cica e DJ si nu are pic de asfalt pe el.

  • fan 8 ani

    minciuni cat cuprinde,ati mintit si de data asta