Drumul dintre Poiana Teiului, Farcaşa şi Borca va fi reabilitat

Drumul dintre Poiana Teiului, Farcaşa şi Borca va fi reabilitat

 

Conform unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Compania Naţională de Drumuri Naţionale, la insistenţele preşedintelui Ionel Arsene, a demarat reabilitarea a 26 de kilometri de drum naţional care face legătură între judeţul Neamţ şi judeţul Suceava şi traversează comunele Poiana Teiului, Farcaşa şi Borca.

Pe tronsonul de drum din DN 17B nu s-au mai executat lucrări de 24 de ani. Pentru acesta lucrări s-a optat pentru turnarea de covor asfaltic pe 18,4 kilometri, iar pe alţi 7,4 kilometri se aplică tratament bituminos pentru prelungirea duratei de viaţă a drumului cu cel puţin trei ani.

Preşedintele Arsene a stabilit cu factorii decidenţi şi un plan de măsuri în vederea decolmatări tuturor podurilor şi a podeţelor de pe traseu, astfel încât riscul că drumul să fie închis în condiţii de ploi abundente să fie redus la maximum.

„Am în plan să vizitez fiecare proiect aflat în lucru de pe teritoriul judeţului. Vreau să văd cum îşi execută constructorii obligaţiile contractuale, cum muncesc cei din unităţile administrativ-teritoriale şi ce viziune de dezvoltare au asupra comunităţilor pe care le conduc. Problemele sunt multe, dar, cu bunăvoinţă şi muncă, le vom rezolvă pe toate”, a precizat Ionel Arsene, preşedinte al CJ Neamţ.

asfaltare drum Poiana Teiului Ionel Arsene CJ 1

asfaltare drum Poiana Teiului Ionel Arsene CJ 2

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0