Două zile de sărbătoare la Pildești

Conducerea Primăriei Cordun pregătește, pentru locuitorii comunei, două zile de sărbătoare de pomină. Astfel, pe 15 și 16 august, localnicii sînt invitați, în localitatea Pildești, pentru a sărbători Zilele comunei.

 

Cu această ocazie va fi inaugurat căminul cultural, care a suferit reparații capitale, și va fi sfințită noua biserică din sat.
Reparația căminului cultural a costat aproximativ un milion de lei, fără TVA. Pe viitor, în centrul satului, intenționăm să amenajăm un centru civic. Practic, pe o parte a drumului va fi un teren rezervat pentru tîrgul comunei, care are aloc în fiecare miercuri. Pe cealaltă parte vom amenaja un mic ponton, unde va fi o zonă de agrement cu hidrobiciclete și terase pentru locuitorii din comună. Pe 15 și 16 august va fi mare sărbătoare, prilej cu care va fi sfințită și biserica nouă din Pildești. Vor fi peste 100 de invitați pentru care am pregătit o masă. Va fi muzică, dans și multă voie bună pentru toți cei prezenți. Sărbătoarea se va încheia cu un spectaculos foc de artificii„, a declarat primarul comunei Cordun, Adrian Diaconu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0