Două locuințe au luat foc din cauza neglijenței

Două locuințe au luat foc din cauza neglijenței

 

pompierii incendii 01 copyLuni, 24 octombrie, într-un interval de două ore, pompierii romașcani au intervenit pentru a stinge două incendii produse la două locuințe din Roman și din Icușești.

La ora 16:16, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112 despre producerea unui incendiu la un apartament din Roman. La locul intervenției s-au deplasat 14 subofițeri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței, în bucătărie. Incendiul a fost localizat și lichidat imediat. Au ars bunurile materiale din bucătărie: aparatură electrocasnică și piese de mobilier. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, un aparat de gătit nesupravegheat.

La ora 18:30, pompierii au fost anunţați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o casă din satul Icușești. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului, s-a constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 50 de metri pătrați din acoperișul casei, construit cu astereală din lemn și învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0