Prima paginăSocialEducatie

Dosare pentru Miss Boboc

Dimensiune text

În fiecare şcoală, parada de pe podium este precedată de un concurs de proiecte depuse de clasele care doresc să organizeze evenimentul.

După ce şi-au spus tot ce rămăsese nepovestit din vacanţă, după ce şi-au luat orarul şi au făcut cunoştinţă cu profesorii, trecându-i repede pe categorii – „naşpa”, „merge”, „teroare” -, liceenii au ajuns şi la cea mai importantă activitate a primului semestru de şcoală: balul bobocilor. Cine îşi imaginează că doar bobocii aşteaptă cu sufletul la gură evenimentul se înşeală. Balul stârneşte pasiuni, orgolii şi bătăi de cap încă înainte de a începe, şi nu numai, printre participante.

Înainte de bătălia de pe podium, în şcoli se dă o bătălie pentru organizare. Sarcina şi, totodată, onoarea de a organiza evenimentul revine clasei care pune în faţa conducerii cel mai bun proiect. „În fiecare an, organizăm un concurs de proiecte, la care se înscriu clasele a XII-a care doresc să organizeze evenimentul. Fiecare vine cu propria viziune, cu tematica evenimentului, cu paşii organizării, cu sponsorii pe care contează să îi atragă. Există o comisie care analizează proiectele depuse şi care desemnează echipa organizatoare. Este important şi pentru noi să ştim la ce să ne aşteptăm. În acest an avem trei clase care s-au înscris cu proiecte”, a spus profesoara Mihaela Tanovici, directorul Colegiului Naţional „Roman-Vodă”.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0