Dosare noi pentru locuințe ANL

Romaşcanii care doresc să obţină o locuinţă ANL şi au depus deja un dosar sunt aşteptaţi la Primăria Roman pentru a-şi actualiza dosarele, până la sfârşitul acestei luni. „În conformitate cu punctul 1 din «Graficul-calendar de lucru al comisiei sociale de analiză a solicitărilor de locuinţe ANL», stabilit prin dispoziţia primarului municipiului Roman, termenul limită până la care se depun sau se actualizează dosarele de către solicitanţii titulari de cerere este 31 ianuarie 2015”, a precizat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman.

Solicitanţii trebuie să depună la dosar o adeverinţă care atestă faptul că deţin loc de muncă în municipiul Roman, valabilă în anul 2015, şi orice alt document care a fost emis ulterior depunerii dosarului, care dovedeşte o schimbare a situaţiei titularului (certificat de căsătorie, hotărâre de divorţ, certificat de naştere a unui copil, acte de absolvire studii, modificarea domiciliului). Documentele se depun la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman.

La Roman există, în acest moment, opt blocuri ANL – pe strada Vasile Lupu, pe strada Ștefan cel Mare şi fostul bloc „NATO” -, care au 200 de apartamente. Aproximativ 300 de persoane se află acum pe lista de aşteptare a unui locuinţe ANL, iar la ultima analiză, făcută la sfârşitul anului trecut, doar 120 de dosare din cele 300 erau eligibile.


COMENTARII

WORDPRESS: 0