Prima paginăPe scurt

Dosar penal pentru că a fost la pește * Conducea fără drept * Un autor, trei fapte * Ajutor după inundații

Dimensiune text

Dosar penal pentru că a fost la pește

 

Vineri, 28 iunie, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Sagna au acționat în cadrul unui plan de acțiune pe linia prevenirii braconajului piscicol, ocazie cu care, în satul Luțca, l-au depistat pe Neculai A., de 55 de ani, din Roman, în timp ce pescuia în râul Siret, cu o plasă de pescuit comercial, tip năpatcă, interzisă atât la deținere, cât și la folosire. Cantitatea de pește identificată asupra sa a fost redată mediului natural, iar plasa a fost confiscată. În cauză a fost întocmit dosar penal

 

Conducea fără drept

 

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8.55, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat în trafic pe Gabriel D., de 28 de ani, din Roman, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aprodu Arbore, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Un autor, trei fapte

 

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Sagna, în timp ce asigurau măsuri de ordine la sărbătoarea religioasă ocazionată de hramul bisericii ortodoxe Sfinții Petru și Pavel, din satul Rediu, comuna Bîra, l-au depistat pe Adrian C., de 26 de ani, din oraşul Târgu Frumos, județul Iași, în timp ce conducea un ATV neînregistrat, pe drumul comunal DC 60. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat o valoare de 1,44 mg/l. Cu ocazia controlului documentelor, acesta a prezentat permisul de conducere ce aparține unei alte persoane. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru că ATV-ul nu era înregistrat, tânărul conducea băut și permisul nu era al său. Conducătorul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

Ajutor după inundații

 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au executat vineri, 12 misiuni de evacuare a apei din locuințe, beciuri, curți și fântâni. Opt misiuni s-au desfășurat în comuna Ion Creangă – satele Izvoru și Stejaru -, trei misiuni în satul Buruienești, din comuna Doljești, iar o misiune a avut loc în satul Bălușești, din comuna Icușești. Sâmbătă, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au executat nouă misiuni de evacuare a apei din fântâni în satul Stejaru, din comuna Ion Creangă.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0