Dorin Ursărescu, printre primii votanţi

Duminică, 10 iunie, este ziua în care romaşcanii îşi aleg primarul, consilierii locali, cei judeţeni şi preşedintele Consiliului Judeţean. Urnele s-au deschis la ora 7. Printre primii care au mers la vot s-a numărat şi Dorinel Ursărescu (foto).
La secţia de votare nr. 28 s-a înregistrat primul incident electoral.

 

El a votat, împreună cu soţia, la ora 9.45, la Secţia nr. 28. „Am votat, astăzi, pentru normalitate, am votat ca şi Neamţul să fie un judeţ normal, ca «nemţean» să nu mai fie un cuvînt peiorativ, pe care unii comentatori îl folosesc în acest scop. Am votat cu gîndul ca Neamţul să devină un judeţ care să-şi rezolve problemele prin forţe proprii. Pînă acum nu s-au semnalat incidente electorale, dar sîntem în alertă, pentru că ştim cu cine avem de-a face„, a declarat Dorin Ursărescu.

Preşedintele Secţiei de votare nr. 28 a declarat că, încă de la ora 7, au fost persoane care au aşteptat deschiderea secţiei pentru a vota, astfel, că, pînă la ora 9, din cei aproximativ 1.600 de votanţi înscrişi pe liste, 60 de persoane votaseră deja.

Tot aici, s-a semnalat şi primul incident electoral. Un observator, Florin Mocanu, a reclamat faptul că, pe afişul pe care sînt prezentate secţiile de votare din oraş, sub prezentarea lor este trecut numele candidatului Laurenţiu Leoreanu şi a acoperit numele acestuia cu o bandă de hîrtie (vezi foto dreapta).

Preşedintele secţiei de votare a explicat faptul că acest afiş reprezintă, de fapt, o anexă emisă de Primărie şi este normal să fie semnată de primarul în funcţie, însă, pentru rezolvarea acestei probleme, aşteaptă răspuns de la Biroul Electoral Municipal.


COMENTARII

WORDPRESS: 0