Prima paginăActualitateSocial

Dorin Tabacariu este noul director al complexului Romanița

Dimensiune text

Șeful de cabinet al senatorului Ioan Chelaru, Dorin Tabacariu, este noul şef al Complexului de Servicii „Romaniţa”.

Începând cu luna iulie, Dorin Tabacariu, şeful de cabinet al senatorului Ioan Chelaru şi fostul viceprimar al comunei Ion Creangă, va fi noul director al Complexului de Servicii „Romaniţa” din Roman. Aceasta a câştigat postul de şef al centrului, după o competiţie la care s-au alineat la start şase candidaţi. Acelaşi post a mai fost scos la concurs şi în luna mai a acestui an, dar niciun un candidat dintre cei trei înscrişi atunci nu au reuşit să treacă de proba scrisă şi de interviu.

Din acest motiv, în luna iunie a fost organizat un nou concurs. De această, au depus dosare de înscriere şase candidaţi. Este vorba despre Elena Bozoancă, actuala ocupantă a acestei funcţii, Elena Damian, Ana Elena Adina, Dorin Tabacariu, Damian Vasilache şi Adina Mihaiela Neagu. De această dată, numai Dorin Tabacariu a reuşit să treacă de proba scrisă, obţinând 93 de puncte. Ulterior, acesta a trecut cu brio şi de proba interviului, care a avut loc luni, 29 iunie, obţinând 91,67 de puncte. Aşadar, cu un punctaj final de 92,33 de puncte, Dorin Tabacariu a câştigat detaşat concursul de ocupare a funcţiei de şef al complexului „Romaniţa”.

„Am văzut că este scos la concurs acest post şi am decis să mă înscriu. Mmomentan, aştept să află toate detaliile în ceea ce priveşte organizarea internă a instituţiei, să mă familiarizez cu fişa postului, după care voi întocmi un plan de management. Doresc să îmbunătăţesc activitatea instituţiei în ceea ce priveşte rolul ei, respectiv protecţia copilului şi a mamei”, a declarat Dorin Tabacariu.

Noul director de la „Romaniţa” a lucrat ca tehnician, în perioada 1986 – 1990, din 1990 şi până în 2008 a fost viceprimar al comunei Ion Creangă, iar din 2008 este şeful de cabinet al senatorului Ioan Chelaru. Dorin Tabacariu este absolvent al Facultății de Drept „Dimitrie Cantemir” din Iași.

COMENTARII

WORDPRESS: 0