„Dorel” a trecut cu mașina peste bariera din Pietonal

Dimensiune text

Bariera amplasată la intrarea în pietonalul Ștefan cel Mare a fost distrusă de un „Dorel”, șofer de camion,  care se grăbea să iasă din zona pietonală.

 

 

Conform spuselor reprezentanților administrației locale, sîmbătă dimineață, la ora 11.20, un tînăr de 25 de ani care conducea un camion nu a mai așteptat ca bariera să fie ridicată, îndoind-o la aproape 90 de grade. „Tînărul nu a mai așteptat ridicarea barierei și a intrat direct în ea cu partea din față a autovehiculului pe care îl conducea. Acesta și-a luat angajamentul că va plăti costul reparațiilor, valoarea prejudiciului urmînd să fie stabilită în aceste zile„, au spus reprezentanții administrației locale.

Aceasta nu este prima oară cînd bariera din Pietonal este distrusă: tot într-o zi de sîmbătă, pe 4 august, doi tineri din Ion Creangă și, respectiv, din Gâdinți, care conduceau două autoturisme, au vrut cu orice preț să intre în pietonalul Ștefan cel Mare, chiar dacă pe barieră era afișat semnul ce interzice intrarea în zonă a tuturor autovehiculelor. Cei doi tineri erau bine aburiți de alcool.

Intrarea autovehiculelor în Pietonal este interzisă din luna iulie a acestui an.COMENTARII

WORDPRESS: 0