Donații pentru oamenii de sub zăpezi

Prefectul Mihai Archip îi îndeamnă pe cetățeni să doneze alimente și obiecte pentru oamenii din județele afectate de viscol.

 

 

Romașcanii care vor să fie solidarii cu oamenii din sudul și sud-estul țării, afectați de ninsorile și viscolul din această iarnă, pot dona alimente neperisabile și obiecte de primă necesitate. Acțiunea umanitară este organizată de Prefectura Neamț, în colaborare cu Consiliul Județean Neamț, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Armata.
Rog nemțenii să nu uite, în primul rînd, că sunt români și că doar împreună putem depăși astfel de situații. Să nu uităm că, în momentele dificile pe care le-am traversat în acești ani, ca inundațiile și fenomenul de zăpor, s-au găsit multe persoane, instituții și firme private care au fost alături de noi prin contribuții substanțiale. Este rîndul nostru să fi solidari. Nemțenii pot dona obiecte de strictă necesitate sau produse alimentare neperisabile, de la ulei, zahăr, orez, făină, pînă la conserve, fructe și dulciuri. Ele vor fi împachetate și trimise în zonele în care oamenii sînt afectați de căderile masive de zăpadă„, a declarat prefectul Mihai Archip.

Punctul de colectare a donațiilor pentru oamenii care au nevoie de ajutor este la Primăria Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0