Prima paginăSocial

Donații pentru copiii de la Asociația „Iubire şi Speranță”

Dimensiune text

Impresionaţi de activităţile derulate de asociaţie şi receptivi la nevoile copiilor, mulţi oameni cu suflet au făcut donaţii Centrului din cadrul asociaţiei.

iubire 02Mulţi romaşcani, oameni de afaceri, reprezentanţi ai unor ONG-uri, unităţi de învăţământ şi religioase au fost aproape, în acest sfârşit de an, de copiii de la Asociaţia „Iubire şi Speranţă” din Roman. Impresionaţi de activităţile derulate de asociaţie şi receptivi la nevoile copiilor care frecventează Centrul de zi, aceste persoane cu suflet mare au oferit celor în nevoie daruri constând în alimente, dulciuri, fructe, articole de îmbrăcăminte, rechizite şcolare şi alte surprize. „Prima surpriză făcută de binefăcători a fost vizita copiilor la Castelul de la Miclăuşeni, unde aceştia au primit o cină. Aici, cadre didactice de la Colegiul Naţional de Artă «Octav Băncilă» din Iaşi i-au colindat pe copii. Copiii noştri au susţinut în faţa celor prezenţi un concert de colinde şi două scenete de Ion Luca Caragiale. Tot un concert de colinde au susţinut copiii şi în faţa salariaţilor de la ArcelorMittal Roman. Pentru prestaţia lor, ei au fost răsplătiţi cu daruri constând în dulciuri şi fructe. Totodată, copiii au primit dulciuri şi articole de îmbrăcăminte de la Asociaţia «People to People» din Roman. Ei i-au impresionat pe voluntarii asociaţiei cu spectacolul intitulat «Un Crăciun altfel», o parodie în paşi de dans pe toate continentele”, a precizat preot doctor Mihăiţă Popovici, cel care a demarat proiectul înfiinţării Centrului de zi.

Printre binefăcătorii Asociaţiei „Iubire şi Speranţă” s-au aflat: Group Lemn, ArcelorMittal, Farmacia Aruncus, Anca Ghinea, Nicoleta Irimia, Liceul Tehnologic din Nisiporeşti, Liceul Tehnologic „Vasile Sav” din Roman, Școala Gimnazială din comuna Bahna, Dieceza de Iaşi, Librăria „Vasile Alecsandri”, restaurantele Casa Caroly şi Sara şi multe alte persoane care au dorit să rămână anonime.

Centrul de zi din cadrul Asociaţiei „Iubire şi Speranţă” a reuşit, în cei 21 de ani de existenţă, să salveze de la o dramă copii şi tineri vulnerabili. Asistaţii Centrului de zi sunt 53 de copii care provin din familii defavorizate. Ei primesc hrană, educaţie şi şansa de a se bucura de copilărie.COMENTARII

WORDPRESS: 0