Doi șefi pe același scaun, la CAS Neamț

Dimensiune text

Situația incertă de la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț se prelungește. Președintele instituției, jurist Valerică Frățilă, se află de mai bine de două luni în concediu medical. Casa Națională de Asigurări de Sănătate l-a revocat, însă, din funcție, și a numit un președinte interimar, în persoana medicului șef al CAS Neamț, Magda Spînoiu.

 

Ordinul de înlocuire nu poate intra în vigoare decît în momentul în care expiră concediul medical al lui Valerică Frățilă. Deși era așteptat să se întoarcă la serviciu pe 1 septembrie, președintele CAS Neamț a anunțat că și-a prelungit concediul medical.
Din păcate, problemele mele de sănătate sînt foarte grave, iar zilele acestea mă aflu la o clinică din București pentru tratament. Dacă totul merge bine, poate că săptămîna viitoare voi relua munca. Totul depinde de ce va spune medicul„, a precizat jurist Valerică Frățilă.

Precizăm faptul că, în luna mai, șeful sănătății nemțene și-a luat concediul legal de odihnă, după care, începînd cu luna iunie, s-a aflat în concediu medical.COMENTARII

WORDPRESS: 0