Doi romașcani vor să fie consilieri ai primarului

Dimensiune text

Pînă acum, doar două persoane s-au înscris la concursul de proiecte inițiat de primarul Laurențiu Dan Leoreanu și premiat prin acordarea funcției de consilier personal.

 

Recent, romașcanii au fost invitați să participe la un concurs de proiecte inițiat de primarul Laurențiu Dan Leoreanu și premiat prin acordarea funcției de consilier personal al primarului, pentru următorii patru ani, romașcanului care depune cel mai bun proiect menit să contribuie la îmbunătățirea vieții comunității.

Fiecare proiect trebuie să propună cîte o soluție pentru îmbunătățirea vieții romașcanilor, aplicabilă în următorii patru ani. Proiectul nu trebuie să fie unul simplist, ci să cuprindă atît ideea în sine, cît și modul de realizare a sa, pașii ce trebuie urmați în acest sens, precum și o estimare realistă a numărului persoanelor care vor beneficia de efectele sale.
După evaluarea proiectelor, primarul va anunța cîștigătorul competiției. Proiectele se pot depune pe adresa de e-mail primar@primariaroman.ro, ele fiind ulterior publicate pe site-ul Primăriei Roman și supuse votului electronic, urmînd ca romașcanii să decidă care este cel mai bun și mai util proiect.
Persoana căreia îi aparține proiectul preferat de romașcani va deveni consilierul personal al primarului Laurențiu Dan Leoreanu, pentru perioada următorului mandat, cu condiția să aibă vîrsta de cel puțin 18 ani. În cazul în care nu are 18 ani, acesta va putea nominaliza o persoană despre care crede că poate participa la punerea în aplicare a proiectului respectiv.

Pînă acum, prin intermediul adresei de e-mail primar@primariaroman.ro au fost depuse două astfel de proiecte. O romașcană a propus înființarea unei fabrici la Roman, prin implicarea administrației locale, iar un romașcan a propus înființarea unui depozit en-gros. Așteptăm în continuare astfel de proiecte, ce trebuie să includă informații concrete. Vor fi apreciate proiectele cele mai documentate, nu cele simpliste„, a precizat Bogdan Sava, consilier personal al primarului Laurențiu Dan Leoreanu.


COMENTARII

WORDPRESS: 0