„Doi puști magici” atacă piața muzicii românești

Doi elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” s-au lansat în lumea muzicii dance. Cu cinci single-uri la activ, Magic Deejays sînt deja cunoscuți în țară și în străinătate.

 

Ciprian Ștefan Postolache (DJ Cips) și Alexandru Plugaru (DJ Alex Mp4) (vezi foto) au 16 ani și sînt elevi la Colegiul Tehnic „Petru Poni”. Uniți de pasiunea pentru muzică, cei doi au pus bazele „Magic Deejays”, transformînd cele cinci piese dance realizate în cadrul acestei colaborări în tot atîtea hituri. Proiectul „Magic Deejays” are toate ingredientele unei rețete de succes, fiind format de doi tineri pasionați de ritmul muzicii de club, dar și doritori de perfecționare în acest domeniu.

Sîntem doi puști magici care încearcă să se afirme în lumea muzicii. Am pășit în această lume separat, la vîrsta de 12 ani, cînd ne jucam cu un software de mixaj, numit Virtual DJ. Acum doi ani, iubirea față de muzică ne-a unit. Prima piesa lansată în cadrul proiectului Magic Deejays, numită «Don’t Stop», a fost un succes neașteptat. Am colaborat pentru realizarea melodiei cu Iulia Popescu, o studentă la Facultatea de Biologie din Iași, pe care am cunoscut-o prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Recent, am lansat cel de-al cincilea single, «Power», piesa fiind apreciată inclusiv de ascultători din străinătate„, au spus Alex și Ciprian.

Romașcanii de la Magic Deejays consideră că au două atuuri importante care îi pot propulsa ușor pe piața muzicii de club: au început să producă melodii la vîrsta de numai 16 ani și știu cel mai bine ce piese au priză la public. Pînă acum, au fost invitați la petreceri în cluburi din Roman și din localitățile din jurul Romanului. „Am fost invitați la cluburile One și Amaretto, iar piesa «Don’t Stop» a fost inclusă în mai multe seturi realizate de diverși DJ. Spre exemplu, Dj Alexis a deschis cu piesa noastră un set de-al său, ceea ce ne-a onorat. Nu intenționăm să ne părăsim publicul, ci avem mai multe planuri pe care sperăm să le punem în practică în perioada următoare. Dorim să lansăm un single în colaborare cu un artist din Albania, precum și un alt single în colaborare cu o cunoscută artistă din România. Cu această ocazie, sperăm să lansăm și primul videoclip„, au mai spus componenții proiectului Magic Deejays.

Cei doi elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” își împart timpul fără prea mare greutate între muzică, distracție și școală. „Profesorii nu prea știu cu ce ne ocupăm, iar părinții nu au nimic împotriva pasiunii noastre pentru muzică, atît timp cît nu ne influențează în mod negativ rezultatele școlare. După ce vom termina liceul, sperăm să ajungem la București și să ne specializăm în domeniul muzicii. Ulterior, intenționăm să rămînem în România. Ne iubim țara, așa cum este ea. În plus, nicăieri nu te simți mai bine cînd pui muzică, decît în țara ta. Sperăm ca fanii noștri să ne rămînă alături mereu, pentru că fără ei nu am putea ajunge niciodată acolo unde ne dorim. Le mulțumim pentru încurajările și sprijinul de pînă acum„, au mai menționat Alex și Ciprian.

Cei care doresc să asculte piesele lansate de Magic Deejays pot vizita pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/magicdeejays .


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Don2 6 ani

    astea DJ?Nu mai promovati tot felu de ‘artisti’ care numa schimba numele la piese si spun ei le-au facut!Am dovezi care ii incrimineaza pe cei doi de furt si de inselatorie! RUSINE!
    Pentru inceput incepem cu o piesa : http://www.youtube.com/watch?v=SieODv2PWPw (Magic deejays.)
    Aceasi piesa dar lansata anul trecut de un alt DJ cu acelasi video: http://www.youtube.com/watch?v=OeO2lXyVWLw

  • Anonim 6 ani

    Piesele sunt bune,insa voi stiti numai sa plagiati. Cand o sa scoateti si voi o piesa 100% Magic Deejays atunci sa va numiti „cei magici” Cius!