Doi poliţişti din Roman au intervenit pentru salvarea vieții unei femei

Doi poliţişti din Roman au intervenit pentru salvarea vieții unei femei

Dimensiune text

 

 

Marți, 30 octombrie, în jurul orelor 13.00, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Bucureşti despre faptul că soacra sa, în vârstă de 85 de ani, domiciliată în Roman, nu mai răspunde la telefon.

Imediat, un echipaj al Compartimentului de Siguranţă Publică şi Patrulare din cadrul Poliţiei municipiului Roman s-a deplasat pe strada Dumbrava Roşie, la domiciliul acesteia, pentru a verifica aspectele sesizate. Din discuţiile purtate cu vecinii, a rezultat faptul că femeia ar fi fost văzută ultima dată în cursul dimineţii de 30 octombrie.

„Echipajul format din doi poliţişti a intrat în curtea imobilului persoanei în cauză, iar de aici, pe o fereastră, în locuinţă, unde a găsit-o pe femeie în stare de inconştienţă. De îndată, a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a preluat-o şi transportat-o pe femeie la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Femeia este conştientă şi coerentă, aflându-se sub observaţia medicilor, mulțumită intervenției prompte a poliţiştilor”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0