Prima paginăActualitate

Doi frați s-au certat, la băutură. Unul a ajuns eviscerat la spital

Doi frați s-au certat, la băutură. Unul a ajuns eviscerat la spital

Dimensiune text

 

Un bărbat din Pildești a ajuns în stare gravă la spital după ce, pe fondul consumului de alcool, a fost înjunghiat de propriul frate.

Luni dimineață, 10 aprilie, în jurul orei 1.15, cadrele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț au fost solicitate să intervină la Pildești, în comuna Cordun, în cazul unei agresiuni pe fondul consumului alcool între doi frați, ambii cu probleme psihice. Cadrele medicale au preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, cu două plăgi înjunghiate în mezogastru (regiunea mijlocie a abdomenului) și etilism acut, acesta fiind transportat de un echipaj cu medic la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

„În data de 10 aprilie, la ora 2.15, a fost adus în Centrul de Primire Uregnțe al Spitalului Roman un pacient aflat în stare gravă, victimă a unei agresiuni generată de o altercație cu o rudă din familie. Pacientul, în vârstă de 60 de ani, din Pildești, prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului, cu eviscerație, care au necesitat intervenție chirurgicală de urgență. Cadrele medicale atât din CPU, cât și cele din linia de garda din spital, s-au mobilizat exemplar, dând dovadă de eficiență și rapiditate, reușind să salveze viața pacientului. În momentul de față, pacientul se află sub supraveghere în secția Anestezie și Terapie Intensivă, în stare stabilă”, au afirmat reprezentanții Spitalului Roman.

Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. Conform procurorului șef Virgil Cornea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, victima a fost înjunghiată de propriul frate, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Cordun, în urma unei altercații cu acesta, după ce au consumat băuturi alcoolice. Victima va avea nevoie de circa 35-40 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viața, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0