Prima paginăActualitate

Doi bărbați au ajuns la spital, după ce au fost prinși sub o stivă de lemne

Doi bărbați au ajuns la spital, după ce au fost prinși sub o stivă de lemne

Dimensiune text

Miercuri, 16 decembrie, în jurul orei 14:05, pompierii au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru degajarea unor persoane surprinse sub o stivă de lemne, la un operator economic din municipiul Roman, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM, și un echipaj cu ambulanță de la Stația Roman a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

„Până la sosirea forțelor de intervenție, un bărbat de 46 de ani, conștient, a fost scos de către colegi. Acesta a fost preluat și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului Roman de echipajul de la Serviciul de Ambulanță. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, au intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de 40 de ani, conștient, de sub un buștean din stivă de lemne, rănit mai grav. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD TIM, după care a fost transportat la CPU Roman”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0